Libnet.ro
UNICEF

05:15

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Tramvai

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Tramvai

In tramvai. - Dumneata mi-ai calcat sotia pe picior. Vreau o compensatie. - Cu placere. A mea e cu doua persoane mai in fata. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Masina

I: - Daca zici ca stii cine ti-a furat masina, de ce nu-l reclami la politie? R: - Il las mai intai s-o repare si pe urma il reclam.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Soseta

Astazi mi-am gasit perechea - scrise o soseta in jurnal.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Incendiul

Incendiu mare la o statie de carburanti din judetul Harghita. Dupa incheierea actiunilor de stingere a incendiilor, urmeaza stabilirea cauzei de producere a evenimentului. Dupa vizionarea casetelor video de.

Cele mai tari bancuri despre nunta. Cum sperie mirii un pusti pus pe sotii

Va prezentam o colectie de 10 bancuri despre nunti. Ne puteti scrie de la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le cunoasteti.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Opera

Bula ajunge la opera cu intarziere. Plasatoarea il conduce spre locul sau si ii recomanda: - Va rog sa va ocupati locul cat mai in liniste. - De ce?- intreaba Bula. Deja au adormit toti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cuiul

Un moldovean urca in tren si vrea sa-si puna bagajele sus, cand observa ca nu mai are loc, scoate un cui din buzunar il propteste in perete si ii arde un cap de mama focului. Surpriza, cuiul nu intra,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Bataia

Intr-o sectie de politie intra un cetatean cu o coala de hartie in mana. in hol pe o banca, mai erau cativa indivizi cam dubiosi. Cetateanul intreaba: - Nu stiti unde se bate la.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Animalele

Doi ciobani moldoveni intra cu un caine intr-un magazin din Suceava. - Animalele nu au voie in magazin, zice vanzatorul. - Bre, Gheorghe, atunci eu si Labus te asteptam afara.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Banii

La scoala. - Copii, ce fel de bani cunoasteti? - Leul. - Euro. Alinuta: - Ori. - Ce inseamna asta, Alinuta? Unde se foloseste? De unde ai auzit? - Stiti, cand prietena ei a intrebat-o pe mama, cat a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Piciorul

Doi ardeleni intr-un compartiment de tren. Unul din ei se uita lung la piciorul de lemn al celuilalt. Dupa o vreme il intreaba: - Di fag ii? - Noo, di stejar ii . - Dapai no, ii binee. - Cum sa fie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )