Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai tari coafuri si machiaje de la Emmy 2019

ADPM ADPM,
Cele mai tari coafuri si machiaje de la Emmy 2019

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele feminine au fost analizate de stilisti si in ceea ce priveste machiajele si coafurile purtate la Emmy 2019. Iata cine au fost cele mai apreciate in acest sens. continuă pe ADPM

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Controlorul

- Ma, Bula! Ce impertinent s-a uitat controlorul la tine, de parca nu ai fi avut bilet. - Asa e. Dar n-ai vazut cum m-am uitat eu fix in ochii lui, ca si cum as fi avut? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cu bicicleta

Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon:- Uite, mami, fara-o mana!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara maini!!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La lupta

Inainte de batalie, Stefan cel Mare se infatiseaza armatei, incepand iritat: - Cine s-a imbatat azi noapte??? Vazand cateva maini ridicate, el continua: - Voi, haideti cu mine sa ne dregem. - Restu LA.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Gardul

-Cum vopsesc oltenii gardul? -Repede,repede sa nu se termine vopseaua .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Castravetii

-Ce e verde si alerga prin padure? O haita de castraveti! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La benzinarie

O blonda se duce la o statie de benzina sa-si alimenteze masina. Aici il intreaba pe vanzator ce benzina are la pompa. Acesta raspunde: De 95 si de 98 La care blonda: Cum, nimic de anul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe deal

Pe-un deal, Vasile lucra. Deodata se aude un strigat de pe alt deal. Vasileee!!! Da, maaa! Tu esti maaa!? Da, maaa Bine, maaa! Credeam ca m-o mintit nevasta-ta ca-i.

Clasamentul mitei din spitale. Unde s-a dat de cele mai multe ori spaga in 2019

Spaga in spitale reprezinta una dintre principalele nereguli semnalate in ultimele decenii de catre beneficiarii serviciilor medicale. Anti-Bribery Synergy a publicat prima sinteza a unui indicator utilizat in vederea monitorizarii performantelor.

Cele mai frumoase aparitii de la Emmy 2019

Aseara a avut loc o adevarat defilare de bun gust vestimentar la Gala de decernare a Premiilor Emmy 2018. Iata cateva din cele mai apreciate tinute purtate de marile vedete de la Hollywood pe Red Carpet.

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Emmy 2019

Vedetele au pasit pe covorul rosu al Premiilor Emmy, premiile s-au decernat, iar mai apoi a venit momentul ca toti sa petreaca. Noaptea nu s-a incheiat pana nu au intervinit si a doua schimbare de tinuta. Iata ce au purtat divele de la Hollywood la afterparty! .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )