Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai tari glume cu TeleormanLeaks: Cineva nu si-a dat foc la valiza cand trebuia FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari glume cu TeleormanLeaks: Cineva nu si-a dat foc la valiza cand trebuia FOTO

Dupa ce Rise Project a anuntat ca se afla in posesia unei valize burdusite cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, glume savuroase ce-l vizeaza in principal pe liderul PSD Liviu Dragnea au inceput sa iasa la iveala mai ceva ca documentele din Teleormanleaks. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Carnet de conducere

Doi moldoveni se ciocnesc usor in trafic. Coboara amandoi din masini si se iau la cearta: - Da sinii t-o dat tii carnet, uai? - Da tii sini t-o spus ca ieu am carnet, uai? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Copilul

Copilul unui politist isi roaga tatal: - Tata, tata, ma inveti sa numar pana la 100? Politistul raspunde iritat: - Bai, ia mai du-te! Eu sunt politist, nu profesor la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pompierii

Alinuta: - Alo, pompierii? Casa mea a luat foc! - Spuneti-ne cum sa ajungem la dumneavoastra. - Pai nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Caciula

Iarna, doi moldoveni taie lemne: - Mai Ioane, de ce nu ti-ai luat caciula cu urechi? - Gata, nu mai port caciula de cand am avut incidentul! - Dar ce incident? - Mi s-a oferit un pahar de vin si nu am.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Roata

Vine Alinuta la mama si intreaba: - Mama, pot sa fac roata? - Nu, Alinuta. O sa-ti vada baietii chiloteii! Dupa cateva minute vine Alinuta si spune: - Mama, mama, am facut roata! -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cainele

Cum latra cainele din Bucuresti: Ham-ham-ham-ham Ham-ham-ham! Cum latra cainele din Ardeal: No daca-i musai Haaam! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cartea

Sotia lui Mandache, oltean de la mama lui, discuta cu o prietena: - Maine e ziua lui barbatu-meu si nu stiu ce cadou sa-i iau ! - Cumpara-i o palarie. - Nu, ca asta i-am luat anul trecut. - Cumpara-i atunci.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Miriapozii

Un miriapod ii spune miriapoditei: - imi esti draga! Ea ii raspunde: - Si tu imi esti drag! Si s-au luat de mana, si s-au luat de mana, si s-au luat de.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Omul beat

Un cetatean beat se duce la un politist si ii spune: - Sefu, vreau sa-ti zic un banc. - Nu vezi, omule, ca sunt politist? - Nu-i nimiiiic! Ti-l spun pana-l pricepi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )