Libnet.ro
UNICEF

29 Apr.

Cele mai tari imagini cu politicienii in campanie electorala

Antena3 Antena3,
Cele mai tari imagini cu politicienii in campanie electorala

Cele mai tari imagini cu politicienii in campanie. Se inmultesc surprizele si creste tensiunea. Mai e o singura duminica pana la alegerile europarlamentare din 26 mai. Sunt atacuri in cascada la. continuă pe Antena3

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Vecin

Lui Bula i se plange un vecin: - Auzi Bula, zi-i lui fiu-tau sa nu ma mai imite! Bula catre Bulisor: - Hai, gata, inceteaza sa mai faci pe prostul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lei

Discutie intre ardeleni: Mai Gheorghe hai sa te intreb ceva: Ce faci cand esti inconjurat de lei din toate partile? Nu stiu. habar nu am, ce pot sa fac? ii bagi in buzunar,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Psihologul

Mama, mama, nu mai vreau la psihiatru! - Nu ma intereseaza ce vrei tu, vreau sa stiu de ce plangi de fiecare data cand te bat.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sosetele

I: Ce zic moldovenii cand scot sosetele? R: A mai trecut un an.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Prostia

Moldoveanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: - imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Accidentul

Doi ardeleni taiau lemne, iarna, frig naprasnic. - D-apoi, vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi? - De cand am avut accidentul, nu o mai port! - Ce accident? - Mi s-a oferit o palinca si nu am.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Incendiul

- Arde, arde! Veniti repede! striga o blonda la telefon. - Si cum ajungem la locul incendiului? - Nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La gara

La gara: - Salut Ioane, ce mai faci? - Bine, ma Gheorghe. Am fost la femei. Si cum a fost? - Super, mult mai curat decit la barbati.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cluj

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat,in apropiere de Cluj,Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo,cum crezi tu ca se zice corect:Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ora

Bula ajunge la scoala, obosit, si pune capul pe banca. Cand, mai sa adoarma, vine profesoara. Profesoara: - Bai, tu poti sa dormi la ora mea? Bula: - Daca ati vorbi mai incet, as.

ştiri de la Antena3

actualitate, 29 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )