Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cele mai tari plaje urbane: in ce orase europene te poti relaxa pe sezlong

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai tari plaje urbane: in ce orase europene te poti relaxa pe sezlong

Desi orasele si plajele nu au multe in comun, atunci cand nisipul, umbrelutele si relaxarea isi fac aparitia in mediul urban multi turisti sunt atrasi. Iata care sunt cele mai frumoase plaje din orasele europene, scrie CNN . continuă pe Wall-Street Ro

Platim printre cele mai mici tarife din UE la apelurile mobile nationale

Romania are unele dintre cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la apelurile nationale pe telefoanele mobile, cu un tarif mediu pe minut de 2,2 eurocenti, fiind depasita doar de Lituania, cu 1,9 eurocenti, releva o analiza a Comisiei Europene, care atrage atentia asupra diferentelor considerabile intre tarifele pentru apelurile mobile interne la nivelul blocului comunitar.

VIDEO Top 10 cele mai bune piese hip-hop din toate timpurile, recomandate de revista Rolling Stone

Cele mai bune melodii hip-hop pot sa starneasca energie si entuziasm, furie si nelamurire sau intrebari cu privire la societate si traditii. O piesa rap de doar trei minute poate sa fie considerata un indemn la actiune, avand puterea de a declansa o revolutie.

ANOFM pune la bataie 9.000 de locuri de munca. Cele mai mari sanse de angajare le au persoanele cu studii medii

Aproape 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind disponibile in Capitala si in judetele Cluj, Timis, Iasi, Arges, Bistrita-Nasaud si Brasov, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La polul opus se situeaza judetele Mehedinti, Bacau si Caras-Severin.

Vrei sa studiezi in strainatate? Unde gasesti cele mai avantajoase credite pentru studii

Iti doresti sa studiezi la una din cele mai prestigioase universitati din lume, dar ai nevoie de bani pentru acest lucru? Atunci, probabil vei apela la un credit de nevoi personale pentru studii. Care sunt bancile care ofera cele mai avantajoase.

Kenya: Incendiu puternic pe aeroportul din Nairobi, unul dintre cele mai importante noduri aeriene din Africa de Est

Un incendiu major a izbucnit miercuri pe aeroportul international Jomo Kenyatta JKIA) din Nairobi, paralizand trafciul pe unul dintre cele mai importante noduri aeriene din Africa de Est, a declarat un oficial din ministerul de Interne.

Accesul la educatie, sanatate si gasirea unui loc de munca sunt cele mai stringente probleme ale comunitatii rome

Accesul la educatie, la sanatate, asistenta sociala si la locurile de munca sunt cele mai stringente probleme cu care se confrunta cetatenii de etnie roma din Republica Moldova.

Cati bani cheltuie romanii pe telefoane si care sunt cele mai cautate functii

Romanii investesc destul de putin in telefoanele lor mobile cumparate la abonament si prefera sa le aiba dotate cu sistemul de operare Android. Acestea ar fi doua trasaturi ale utilizatorilor locali. Care sunt cele mai cautate functii de catre utilizatorii romani?.

Cele mai periculoase coduri PIN pentru carduri: 11% dintre parolele folosite sunt 1234

Un studiu realizat de Data Genetics a relevat faptul ca 11% dintre parolele folosite pentru carduri sunt 1234 si a descoperit care sunt cele mai populare coduri PIN, relateaza Huffington Post. Desi peste.

Caru' cu vedete: Bianca Dragusanu si-a inregistrat numele la OSIM; Prima romanca pe coperta revistei Vogue; Cele mai reusite aparitii in Playboy ale celebritatilor

Previziuni soc pentru Zana! Chiar daca se marita, Andreea Marin va divorta din nou. Relatia Andreei Marin cu turcul este sub cronometru si risca sa ramana oricand insarcinata! Desi dureaza de cateva luni, una dintre cele mai mediatizate relatii din ultima vreme, dintre Andreea Marin si un doctor terapeut turc a fost plina de furtuni. Elena Udrea, in vacanta pe litoralul romanesc. Ce impresii a postat pe Facebook. Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, isi petrece vacanta pe litoralul romanesc. Udrea a participat la o seara de karaoke, precum si la o petrecere pe plaja, unde a aprins lampioane.

TOP: 10 orase europene incarcate de cultura pe care nu trebuie sa le ratezi

Nu ti-ai planificat vacanta inca? Iti place istoria? Wall-Street. ro iti propune 10 orase din Europa in care te poti relaxa si culturaliza, potrivit TripAdvisor .

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )