Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai terifiante locuri de pe Pamant. Zonele in care fac fata doar cei tari de inger sau amatorii de senzatii tari

Adevărul Adevărul,
Cele mai terifiante locuri de pe Pamant. Zonele in care fac fata doar cei tari de inger sau amatorii de senzatii tari

Pe Glob sunt cateva locuri unde doar amatorii de senzatii tari si-ar dori sa ajunga. Sunt efectiv locuri unde turistii risca sa se aleaga cu o sperietura groaznica si cu adevarate cosmaruri. Este vorba despre cele mai terifiante destinatii de pe Planeta,. continuă pe Adevărul

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania

Romanii care isi cauta un loc de munca in strainatate au de ales din cele peste 1. 500 de joburi vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe locuri de munca sunt in Spania, Marea Britanie si Germania.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

VIDEO Fenomen rar pe raul Strei. Gerul a transformat cele mai involburate ape intr-o intindere de gheata

Gerul din ultimele nopti a acoperit raul Strei, in mai multe locuri, cu un covor de gheata, peste care s-a asternut zapada. Oamenii au facut copci pentru a putea pescui.

Vesti bune pentru cei care fac cumparaturi online. Daca faci retur un produs, comerciantul de la care ai cumparat este obligat sa suporte costurile de transport

Vesti bune pentru cei care fac cumparaturi online. incepand de duminica, daca faci retur un produs, comerciantul de la care ai cumparat produsul este obligat sa suporte costurile de transport. Aceasta modificar.

Cele mai bune machiaje de la Golden Globes 2019

Vedetele care au participat la Golden Globes de anul acesta nu ne-au dezamagit in materie de stil, machiaj si coafura. Aparitiile lor au fost foarte bine gandite si construite. De la fard verde, gene albastre, pana la buze sangerii, iata cele mai bune machiaje de la Globurile de Aur din acest an.

Cele mai tari postari pe Instagram ale vedetelor de la Golden Globes 2019

Ceremonia de decernare a Golden Globes 2019 s-a vazut altfel, dar la fel de interesant, si pe paginile de socializare ale vedetelor. Iata cele mai tari postari ale acestora pe Instagram! .

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate tinute de la Globurile de Aur: Lady Gaga si Penelope Cruz, spectaculoase; Anne Hathway si Heidi Klum au lasat de dorit

Lady Gaga, Gemma Chan, Sandra Oh, Emily Blunt si Julia Roberts conduc in topul celor mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu al galei Globurile de Aur 2019, in timp ce Anne Hathaway, Lucy Liu si Heidi Klum au purtat cele mai neinspirate tinute.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la frigidere de astazi

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

Chrome te scapa de cele mai agresive reclame de pe internet in curand

Google Chrome beneficiaza de actualizari constante, iar cele mai recente vizeaza blocarea unora dintre cele mai agresive reclame de pe internet. Cei de la Google se afla intr-o competitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )