Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai utilizate limbaje de programare in IT. Ce trebuie sa cunoasca tinerii pentru a obtine un job bine platit

Adevărul Adevărul,
Cele mai utilizate limbaje de programare in IT. Ce trebuie sa cunoasca tinerii pentru a obtine un job bine platit

Dobandirea de cunostinte IT este un avantaj pe piata muncii, indiferent de sectorul in care o persoana aspira sa lucreze. Statisticile arata ca in top 25 cele mai cautate joburi, peste jumatate sunt cele care necesita abilitati de programare. continuă pe Adevărul

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la frigidere de astazi

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

Lovitura dura: intelegerile dintre firmele de asigurari se lasa cu cele mai mari amenzi din istorie

Cele mai importante firme de asigurari din Romania risca sa plateasca penalitati de zeci de milioane de euro, de departe cele mai mari din istorie. Costurile vor merge in preturile pe care soferii din.

Cele mai frecvente defectiuni ale unui telefon mobil. Cu ce probleme merg romanii la service cel mai des

Service-urile de reparatii pentru telefonele mobile au stabilit care sunt cele mai comune defectiuni cu care se prezinta persoanele care detin un smartphone.

Cele mai tari tinute Street Style de la Milan Fashion Week

Direct de pe strazile din Milano, iata mai jos cele mai cool tinute surprinse de fotografii de street style inaintea marilor prezentari de moda. Sute de modele, fashioniste, designeri si vedete au participat la saptamana modei de la Milano, iar mai jos va propunem cateva dintre cele mai bune aparitii ale acestora.

Germania: Erdogan a inaugurat o mare moschee in Koln, una dintre cele mai impozante din Europa

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, si-a incheiat vizita in Germania prin inaugurarea unei mari moschei la Koln, informeaza AFP. Lacasul de cult este unul dintre cele mai mari din Europa si a fost fina.

Care sunt destinatiile cu cele mai ieftine zboruri la final de 2018

Pentru ca trecerea de la zilele cu rasfat din concediu la cotidian sa fie mai placuta, echipa din spatele motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro dezvaluie care sunt cele mai ieftine destinatii internationale dintre cele mai cautate din Europa, pentru romanii aflati in cautarea unei noi escapade.

Cele mai impresionante tinute de la Paris Fashion Week

Cele mai impresionate aparitii ale prezentarilor de moda de la Paris Fashion Week se gasesc mai jos. Designerii s-au jucat cu materialele, volumele si culorile. S-au lasat inspirati de balerine, dar si de desenele animate cu Mickey Mouse.

Bilant la final de sezon: Cele mai cautate destinatii de vara de catre romani

Antalya, Zakynthos si Creta au fost cele mai cautate destinatii externe din aceasta vara, in vreme ce topul tarilor alese de romani pentru vacanta estivala este condus de Grecia, urmata de Turcia si de marea surpriza a sezonului, Egipt, potrivit.

Cum identificam cele mai bune cazinouri si site-uri de pariuri din Romania

Pariurile sportive sunt o nisa consacrata in Romania, iar consumatorul modern de divertisment se poate bucura de tot ce au de oferit cele mai moderne platforme online. Indiferent de nivelul de experienta al pariorului, fie ca este incepator, fie ca este un veteran al evenimentelor sportive, cazinourile pe net ofera o intreaga suita de mijloace si unelte extrem de folositoare, pentru a da tuturor ocazia sa plaseze pariuri sportive de succes.

Noul an universitar ncepe luni. Structura anului universitar 2018-2019 la cele mai mari universitati din Romnia

Noul an universitar incepe luni, 1 octombrie, in majoritatea universitatilor din Romania. Exceptie face Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde noul an universitar a inceput din data de 24 septembrie. Vezi in articol structura noului an la cele mai mari universitati din Romania: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea Politehnica din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )