Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai vechi texte despre Apostolul Andrei ajung acum in mana romanilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai vechi texte despre Apostolul Andrei ajung acum in mana romanilor

In aceste zile de sarbatoare, a aparut la Editura Vremea cartea Cele mai vechi texte despre Apostolul Andrei, traduse si prezentate de Cristian Badilita si cu ilustratii de Marian Zidaru. continuă pe Adevărul

Histria, cel mai vechi oras din Romania, asteapta vremuri mai bune. Cetatea a fost intemeiata la mijlocul secolului al VII-lea i.e.n. si a fost locuita 1.300 de ani

Se spune ca noi, romanii, nu stim sa ne punem in valoare istoria. Avem dreptate. Unul dintre cele mai bune exemple este cel al primului oras din Romania: Histria, cel mai reprezentativ obiectiv al arheologiei clasice pe teritoriul Romaniei.

Cele mai celebre picioare din showbiz in ultimul secol

Tina Turner a implinit ieri 77 de ani. Artista este celebra in toata lume nu doar prin vocea si talentul ei artistic, ci si prin faptul ca are, pare-se, cele mai frumoase picioare din industria muzicii. Iata insa care au fost vedetele din ultimul secol care au cucerit publicul prin frumusetea picioarelor lor.

Lista parlamentarilor chiulangii. Sebastian Ghita se afla printre politicienii cu cele mai multe absente nemotivate in septembrie

Deputatii Sebastian Ghita, Marin Almajanu si Nicolae Paun se afla printre parlamentarii cu cele mai multe absente nemotivate la sedintele parlamentare pe luna septembrie, potrivit unei note discutate, luni, in sedinta Biroului permanent al Camerei.

Monitorizare: PRU si PSD au cele mai multe clipuri electorale difuzate la televizor

Partidul Romania Unita PRU) si PSD conduc in topul partidelor cu cele mai multe clipuri electorale difuzate la televizor, arata o monitorizare realizata de agentiile MediaTrust si News. ro.

PRU a avut cele mai multe clipuri electorale difuzate la TV in a doua saptamana de campanie

Partidul Romania Unita a avut cele mai multe clipuri electorale difuzate la TV in a doua saptamana de campanie, respectiv 206, fiind urmat de Partidul Social Democrat, cu 146 de clipuri, cele doua formatiuni inversandu-si pozitiile in topul mesajelor electorale, comparativ cu prima saptamana de la inceperea campaniei, potrivit unei monitorizari mediaTRUST si News. ro pentru perioada 18 - 24 noiembrie.

Deciziile Ministerului Educatiei, cele mai gresite din istoria invatamantului

Deciziile Ministerului Educatiei sunt cele mai gresite din istoria invatamantului, a declarat ieri co-presedintele ALDE, Daniel Constantin, la intalnirea cu reprezentantii sindicatelor din invatamant.

Remedii care destind arterele. Cele mai sanatoase plante care subtiaza sangele, ce contraindicatii au si cum trebuie baute

Pentru a a mentine in forma cele mai fine si delicate vase de sange este important sa le furnizam substantele hranitoare de care au nevoie. Trei plante banale pot face minuni in sistemul circulator. Flavonoidele sunt substante naturale care protejeaza vasele sangvine.

Lectie de autoironie! Vezi cele mai TARI BANCURI cu FUEGO, spuse chiar de el: Toata lumea se trage din maimuta, numai Fuego din...

Paul surugiu, alias Fuego, a dat o lectie de autoironie si a dezvaluit care sunt glumele despre el care-l amuza pana si pe el. Melodia impodobeste mama bradul a devenit marca personala.

Care sunt cele mai mari greseli care strica dintii copiilor pe termen lung? Aflati la Adevarul Live de la ora 15.00

80% din romani au probleme cu dantura, arata statisticile, iar copiii nu fac exceptie. in cazul celor mici, o igiena orala precara este si mai daunatoare decat in cazul adultilor, pentru ca ii programeaza, practic, pentru o viata intreaga de chinuri cu problemele dentare si nu numai, avertizeaza specialistii. Despre erorile care dauneaza grav sanatatii orale a copiilor vorbim la Adevarul Live de la ora 15. 00, cu medicul pedodont Diana Marin.

Cele mai norocoase zodii ale iernii

Daca simti ca norocul te-a cam ocolit in ultima vreme, nu iti pierde speranta. Pentru unele zodii, astrele au lasat ce e mai bun pentru acest final de an. Taurii vor semna un contract care le va schimba viata, in timp ce Racii vor avea parte de cea mai frumoasa surpriza.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )