Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cele 7 minuni ale lui Nicolae Ceausescu. Cum au uimit romanii intreaga lume, in comunism

Playtech Playtech,
Cele 7 minuni ale lui Nicolae Ceausescu. Cum au uimit romanii intreaga lume, in comunism

Cativa romani regreta si acum disparitia lui Ceausescu de la conducerea Romaniei. Acestia au precizat de-a lungul timpului ca a reusit, pe langa perioada grea daruita romanilor, minuni aparte care vor ramane pentru totdeauna in istorie. Care sunt cele 7 minuni facute de Nicolae Ceausescu de care unii inca reamintesc? Cele 7 minuni ale lui . continuă pe Playtech

Cu cati bani si-a imprumutat Nicolae Ceausescu prietenii importanti. Sumele uriase nu au fost inapoiate nici pana azi

Nicolae Ceausescu a imprumutat sume uriase mai multor tari cu liderii carora legase prietenii importante. La 30 de ani de la Revolutie, mare parte din acesti bani nu a fost inca inapoiata, motivul fiind ca aceste state nu au o situatie economica stabila. Nicolae Ceausescu a imprumutat bani unor tari precum Coreea de Nord, Libia .

Nicolae Ceausescu a avut un secret rusinos pe care l-a impartit doar cu tovarasa lui de viata, la propriu

Nicolae Ceausescu a fost cunoscut drept un om cu multe secrete, mai ales cu multe planuri ce putin trebuiau sa le ia la cunostinta, pana dupa ce erau acestea infaptuite. Ce rusine se ascundea sub asternuturile cuplului comunist si de care s-ar fi sfiit daca ar fi aflat ca acum este in vazul tuturor? Secretul .

MARIA GHIORGHIU, previziune apocaliptica pentru Romania: Nicolae Ceausescu rade de dincolo de MOARTE! Urgia ne va lovi in curand, fratilor

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei un text intitulat Nicolae Ceausescu rade de dincolo de moarte . in aceasta dimineata, in zori, o lumina alba si stralucitoare ma trezeste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )