Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele patru persoane care se aflau in masina cazuta in Dunare nu au fost gasite. Ce ipoteze au salvatorii

Antena3 Antena3,
Cele patru persoane care se aflau in masina cazuta in Dunare nu au fost gasite. Ce ipoteze au salvatorii

Cele patru persoane care se aflau in masina cazuta sambata in Dunare nu au fost gasite. Autoturismul a fost scos din apa de scafandri dupa mai bine de o jumatate de zi. Pompierii au. continuă pe Antena3

Cautarile celor patru persoane care au cazut in Dunare cu masina, intrerupte din cauza ca apa este foarte rece (VIDEO)

27Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au anuntat ca scafandrii au oprit cautarile celor patru persoane care s-ar afla in masina care a cazut in Dunare.

Caras-Severin: Masina cazuta sambata in Dunare a fost gasita. Cautarile celor patru persoane continua

UPDATE: Masina in care se aflau cei patru oameni a fost scoasa din Dunare. in automobil nu se afla insa nicio persoana. Operatiunile de cautare a familiei care a cazut cu masina icirc.

Soferul care a plonjat, sambata, cu masina in Dunare avea permis de conducere de doar sapte luni. Familia este, in continuare, cautata

Echipajele de scafandri din Mehedinti si Arad cauta, in continuare, patru persoane, doi soti si copiii lor, aflate intr-o masina care a cazut, sambata, in ews. ro. Dunare, in Caras-Severin.

Buzau: Patru persoane, printre care si un copil, au fost ranite, dupa ce o masina s-a lovit de un microbuz cu 13 pasageri

Un microbuz in care se aflau 13 pasageri si care facea o cursa de la Bucuresti la Chisinau a fost implicat, duminica dupa-amiaza, intr-un accident rutier pe soseaua de centura a municipiului Buzau. In urma accidentului, au fost ranite patru persoane, intre care un copil, relateaza News. ro.

Caras-Severin: Au fost reluate cautarile familiei care a cazut cu masina in Dunare

Operatiunile de cautare a familiei care a cazut cu masina in Dunare au fost reluate duminica dimineata. Sapte pompieri militari de la ISU Caras-Severin intervin cu doua barci, doua echipaje de.

VIDEO Primele persoane care s-au asezat la rand pentru a se inchina la moastele Sfintei Parascheva, doi varstnici de peste 70 de ani

Sute de pelerini au ajuns, inca de luni, la Iasi, pentru a se inchina la moastele Sfintei Parascheva, cu cateva zile inainte de praznuirea hramului acesteia, primele doua persoane care s-au asezat la randul care se formeaza in fata Catedralei Mitropolitane fiind doi batrani, unul din Focsani si altul din Piatra Neamt, transmite Agerpres.

VIDEO UPDATE Masina care a plonjat in Dunare cu cinci oameni in ea a fost scoasa la mal. Familia data disparuta nu a fost gasita in autoturism

O masina in care se aflau cinci persoane, intre care un copil, a cazut in Dunare, in judetul Caras-Severin, in dimineata zilei de sambata, 7 octombrie. in accident se presupune ca si-au pierdut viata patru oameni, membri ai unei familii de muzicanti. La mai bine de 24 de ore de la incident, masina cazuta in Dunare a fost gasita, dar nici urma de familia despre care se presupune ca a ramas blocata in autoturism.

GRAV ACCIDENT! Patru persoane au murit dupa ce au cazut in Dunare cu masina (VIDEO)

Un accident grav s-a intamplat sambata dupa-amiaza, dupa ce o masina in care se aflau cinci persoane a plonjat in Dunare, in zona comunei Coronini, relateaza.

Caras-Severin: Scafandrii au intrerupt pana duminica dimineata cautarile autoturismului cazut in Dunare, in care se aflau 4 oameni

Scafandrii au intrerupt cautarile autoturismului care a cazut sambata dupa-amiaza in Dunare si in care se aflau patru persoane, din cauza temperaturii scazute a apei, urmand ca acestea sa fie reluate duminica dimineata, potrivit Agerpres.

Cele cinci persoane arestate dupa atacul din Marsilia au fost eliberate

Cinci persoane arestate dupa atacul comis duminica in gara din Marsilia au fost eliberate, informeaza AFP, care citeaza surse judiciare. Marti, autoritatile arestasera patru barbati, cu varste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )