Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele patru stadioane din Bucuresti nu vor fi gata pentru Euro 2020. Anuntul facut de ministrul Tineretului si Sportului

Antena3 Antena3,
Cele patru stadioane din Bucuresti nu vor fi gata pentru Euro 2020. Anuntul facut de ministrul Tineretului si Sportului

Cele patru stadioane din Bucuresti nu vor fi gata pentru Euro 2020. Ministrul Tineretului si Sportului a declarat ca sunt in grafic cu lucrarile, dar totusi stadioanele vor fi folosite doar pentru. continuă pe Antena3

Ce proiecte au depus Primariile din Bucuresti, Cluj si Sibiu pentru a obtine fonduri europene nerambursabile

Primaria Capitalei a depus, pana la finalul anului 2018, 13 cereri de finantare nerambursabile prin Programul Operational Regional 2014 2020, valoarea acestora fiind de circa 283 milioane euro, potrivit unui raspuns transmis la solicitarea HotNews. ro. Proiectele vizeaza in principal achizitia a 100 de tramvaie noi, 100 de autobuze electrice si modernizarea liniei de tramvai pe B-dul G-ral Vasile Milea. Primaria din Cluj a depus 39 de proiecte in valoare totala de 218 milioane euro, potrivit informatiilor transmise HotNews. ro. Acestea vizeaza achizitionarea a 24 tramvaie, 50 troleibuze, autobuze electrice, modernizarea Pietei Unirii si a altor spatii publice, a unui bulevard, crese, spitale, amenajarea de piste pentru biciclete, revitalizarea malurilor Somesului si reabilitarea termica a blocurilor.

Noi avarii la RADET: 83 de blocuri din Bucuresti au ramas luni fara apa calda sau caldura

83 de blocuri din Bucuresti au ramas luni dimineata fara apa calda sau caldura din cauza unor avarii la reteaua RADET, potrivit unei informari de pe site-ul Regiei. Pana la ora 14. 00 defectiunea a fost remediata pentru 74 de imobile.

ANALIZA, 2018: Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in medie cu 5%

Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in medie cu 5% in 2018, in ciuda tuturor speculatiilor, iar trendul ascendent inceput in 2014 a continuat intr-un ritm moderat, conform unei analize realizate de un portal imobiliar.

SINUCIDERE INTERCONTINENTAL. Un barbat s-a aruncat de pe hotelul din Bucuresti

Un barbat, inca neidentificat, s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental din Bucuresti. Conform primelor informatii, barbatul a murit, iar politistii de la Serviciul Omoruri ancheteaza cazul. Stire in.

Valul genenerat de autocefalia ortodoxiei ucrainene: inca 15 parohii din Cernauti vor sa iasa de sub obladuirea Moscovei si sa se alature Bisericii Ortodoxe Ucrainene independente

Putem spune ca autocefalia ortodoxiei ucrainene a generat un adevarat val in acest sens, pentru ca, potrivit lyberti. com, inca 15 parohii ortodoxe din regiune Cernauti, aflata in prezent sub obladuirea.

Razboiul semafoarelor din Bucuresti continua. UTI, atac dur la Primaria Capitalei

SA NE AMINTIM DECLARATIILE dnei PRIMAR GENERAL din iunie 2016: intr-o jumatate de an se va circula mult mai usor in Bucuresti. voi face revolutie in materie de trafic in.

O noua avarie RADET: Zeci de imobile din Bucuresti, fara apa calda si caldura

O noua avarie RADET! Sute de bucuresteni au ramas din nou in frig, luni, dupa o avarie la reteaua Regiei. 83 de blocuri au fost afectate. Locuitorii nu au avut apa calda si caldura pana luni la ora.

Transportatorii rutieri din Romania vor participa pe 10 ianuarie la protestul organizat la Bruxelles, in fata Parlamentului European

Transportatorii rutieri din Romania participa alaturi de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) la protestul organizat la Bruxelles pe 10 ianuarie, in fata Parlamentului European Piata Luxembourg, intre orele 08:00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )