Libnet.ro
UNICEF

12:30

O celebra actrita a incetat din viata in preajma Anului Nou

Antena3 Antena3,
O celebra actrita a incetat din viata in preajma Anului Nou

Actrita irlandeza Peggy Cummins, cunoscuta pentru rolul femeii fatale din filmul noir Gun Crazy, lansat in 1950, a murit la varsta de 92 de ani, pe 29 decembrie, in urma. continuă pe Antena3

O mare scriitoare a incetat din viata

Sue Grafton, prolifica autoare a romanelor incluse in 'Alphabet Series 'Seria Alfabetului'), printre care se numara 'A Is for Alibi', avand-o ca.

ANUL NOU. Ce nu ai voie sa faci in AJUNUL ANULUI NOU

Ajunul Anului Nou sau Revelionul este la 31 decembrie, ultima zi a anului din calendarul gregorian. ANUL NOU/ Google celebreaza ANUL NOU cu un Google Doodle special. in societatile moderne, Ajunul.

ANUL NOU. Ce sfanta inchide in Ajunul Anului Nou calendarul crestin ortodox pe 2018

Crestinii ortodocsi o praznuiesc, inAjunul Anului Nou, peCuvioasaMelania Romana, care trait pe vremea imparatului Honoriu. Ajunul Anului Nou. Era de neam.

AJUNUL ANULUI NOU. Google celebreaza ANUL NOU cu un Doodle special

In orice colt al lumii ne-am afla in noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie sa fim constienti ca fiecare tare in parte are anumite superstitii si traditii legate de Anul Nou.

Ajunul Anului Nou. Ce sa faci ca sa iti mearga bine in Ajunul Anul Nou

Superstitii pentru Ajunul Anului Nou si Revelion. Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si.

Sa invatam a ne iubi tara. Igor Dodon a felicitat moldovenii cu prilejul Anului Nou VIDEO

Presedintele Igor Dodon le-a transmis un mesaj de felicitare cetatenilor cu prilejul Anului Nou. Traditional, evenimentul a avut loc la ora 23. 55, la postul public de televiziune. O premiera pentru Republica Moldova a fost faptul ca seful statului s-a adresat moldovenilor impreuna cu sotia sa, Galina Dodon.

Mascatii de la Ruginoasa, infranti de mascatii Politiei. Ciomageala din Ajunul Anului Nou nu a avut loc

Tinerii mascati din comuna Ruginoasa au iesit in strada si au oferit un spectacol impresionant localnicilor fara insa sa-si puna viata in pericol. Cu cateva zile mai devreme autoritatile au trasat limitele manifestarii.

Superstitii in prima zi a Anului Nou. Ce ai voie si ce nu ai voie sa faci pe 1 ianuarie

Trecerea in noul an este incarcata de o multime de superstitii, dupa care oamenii s-au ghidat de fiecare data. Iata ce nu trebuie sa faci de 1 ianuarie, potrivit timpul. md. Noaptea de Anul Nou,.

SUPERSTITII in prima zi a Anului Nou. Ce ai voie si ce NU AI VOIE sa faci pe 1 ianuarie! Neaparat TREBUIE sa stii ca ...

Trecerea in noul an este incarcata de o multime de superstitii, dupa care oamenii s-au ghidat de fiecare data. Iata ce nu trebuie sa faci de 1 ianuarie. Noaptea de Anul Nou, precum si ziua de 1.

Anca Lungu, cu cartile pe masa. Care sunt cele mai importante lecturi din viata ei

Cand nu prezinta stirile, Anca Lungu sau Printesa Polonic face magie in bucatarie. De curand, a lansat o noua carte care se numeste Supereroii din farfurie. Cartea a fost inspirat?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )