Libnet.ro
UNICEF

11:15

O celebra cantareata mai are doar cateva zile de trait

Antena3 Antena3,
O celebra cantareata mai are doar cateva zile de trait

Si-a dorit sa traiasca suficient de mult incat sa apuce cea de-a doua aniversare a fiicei sale. Si a reusit. Dar Joey Feek, parte a formatiei de muzica country americana Joey+Rory, mai are doar cateva zile. continuă pe Antena3

Ce fac americanii de pe Statia Spatiala Internationala cand se plictisesc. VIDEO de senzatie

Astronautul american Scott Kelly mai are doar cateva zile de petrecut pe Statia Spatiala Internationala, dupa o misiune care a durat un an. Cum se relaxeaza el? Pluteste imbracat intr-un costum de gorila,.

Soferii implicati intr-un accident auto produs de un asigurat Astra ar putea avea probleme majore, incepand din 4 martie: Nu mai are cine sa constate daunele

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a atentionat luni ca, incepand din 4 martie, nu mai are posibilitatea legala de a deschide noi dosare de dauna, respectiv de a efectua constatarea tehnica a avariilor, in cazul unui accident auto produs de asiguratii Astra Asigurari. Pagubitii sunt indrumati sa se adreseze lichidatorului judiciar, KPMG Restructuring, pentru a sti ce pot face. Problema este ca KPMG nu poate constata daunele. Cristian Muntean, presedintele ASSAI service-urilor auto independete) sustine ca dupa 3 martie, in conditiile in care KPMG nu a denuntat politele Astra, asiguratii vor ramane cu niste contracte valabile, dar in baza carora nu se vor putea face despagubiri. HotNews. ro a solicitat KPMG sa spuna ce pot face potentialii pagubiti Astra, dar pana la publicarea acestui articol nu am primit nici un raspuns.

Ultimul sarut. Mai are cateva zile de trait, cel mult...

In urma cu fix trei luni v-am prezentat un moment impresionant din viata unui cuplu de americani, Rory si Joey Feek. Ea, Joey, bolnava de cancer, dansa pentru ultima oara cu iubirea vietii ei. intr-o postare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )