Libnet.ro
UNICEF

19:00

Celebra masca din aur a lui Tutankhamon a fost DISTRUSA

Antena3 Antena3,
Celebra masca din aur a lui Tutankhamon a fost DISTRUSA

Celebra masca a lui Tutankhamon, care are o vechime de peste 3. 000 de ani si se afla la Muzeul Egiptului din Cairo, a fost reabilitata cu lipici industrial. Curatatorul muzeului i-a rupt din greseala. continuă pe Antena3

Masca funerara din aur a faraonului Tutankhamon, cel mai faimos artefact din lume, a fost deteriorata ireversibil

Masca funerara a faronului Tutankhamon, veche de peste 3. 000 de ani si considerata cel mai faimos artefact din lume, a fost iremediabil deteriorata, a anuntat saptamana aceasta Muzeul Egiptean din Cairo. Deocamdata nu este foarte clar cum anume s-a intamplat acest lucru insa se pare ca barba mastii a fost cumva desprinsa in decursul anului trecut iar de atunci lucrurile s-au agravat, informeaza washingtonpost. com.

Masca funerara din aur a faraonului Tutankhamon, cel mai faimos artefact din lume, a fost deteriorata iremediabil

Masca funerara a faronului Tutankhamon, veche de peste 3. 000 de ani si considerata cel mai faimos artefact din lume, a fost iremediabil deteriorata. Deocamdata nu este foarte clar cum anume s-a intamplat acest lucru insa se pare ca barba mastii a fost cumva desprinsa in decursul anului trecut iar de atunci lucrurile s-au agravat, informeaza washingtonpost. com.

Masca funerara a lui Tutankhamon a fost avariata ireversibil

Pentru ca povestea sa fie rotunda, lucrurile sunt inca neclare, informatiile oferite de trei dintre curatorii muzeului batandu-se cap in cap. Nu se stie exact nici cand a avut loc incidentul, nici daca iconica barba a fost distursa din neatentie ori din nepricepere. Un lucru este, totusi, cert: ca ordinul de a lipi in pripa partile desprinse a venit de sus, de la curatorii muzeului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )