Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un celebru rapper a fost arestat pentru a doua oara. Ce acuzatii i se aduc... (FOTO)

B1 B1,
Un celebru rapper a fost arestat pentru a doua oara. Ce acuzatii i se aduc... (FOTO)

Rapperul american R. Kelly, in varsta de 52 de ani, a fost retinut, miercuri, pentru nerespectarea unui ordin judecatoresc ce prevedea obligatia de a plati pensie alimentara. Cantaretul are restante de. continuă pe B1

R. Kelly, arestat pentru a doua oara. Ce acuzatii noi i se aduc cantaretului FOTO

Cantaretul RB R. Kelly 52 de ani) a fost arestat miercuri, pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, la cateva ore dupa ce a dat un interviu CBS in care a negat acuzatiile de abuz sexual asupra minorilor.

Damian Draghici a devenit tata pentru a doua oara. Ce mesaj a transmis artistul

Muzicianul Damian Draghici, in varsta de 48 de ani, a devenit tata pentru a doua oara. Logodnica lui, Cristina Stroe, cea pe care a cerut-o in casatorie intr-o emisiune TV, a nascut, iar artistul le-a transmis fanilor un mesaj.

Comisia Europeana, AMENDA de circa 400 DE MILIOANE DE EURO pentru doua firme din Timisoara

Doua firme din Timisoara au fost amendate de Comisia Europeana. Este vorba despre Autoliv si TRW. Cele doua companii au fost amendate cu circa 400 de milioane de euro pentru pentru ca s-au inteles intre ei.

Decizie a instantei: Cele patru administratii ale Primariei Capitalei nu vor fi desfiintate deocamdata. Curtea Constitutionala a fost sesizata pentru a clarifica cum se aproba hotararile care vizeaza patrimoniul

Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul facut de Primaria Capitalei la sentinta Tribunalului Bucuresti de suspendare a Hotararii Consiliului General prin care s-a aprobat desfiintarea celor 4 administratii ale municipalitatii: Administratia Lacuri Parcuri si Agrement, Administratia Strazilor, Administratia Fondului Imobiliar si Administratia Crematoriilor. Pe fond este un litigiu de anulare a hotararii. Primarul Gabriela Firea a cerut desfiintarea celor patru administratii dupa ce serviciile prestate de acestea au fost delegate companiilor municipale. Procesul a fost intentat de compania Vesta, care era implicata intr-o procedura de licitatie desfasurata de Administratia Strazilor.

Scandalul mitelor de la sectia de ortopedie a Spitalului Piatra-Neamt: Patru medici au fost arestati pentru 30 de zile, altul a fost pus sub control judiciar

Trei medici ai sectiei de Ortopedie din Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt si medicul ortoped din Policlinica au fost arestati preventiv, pentru 30 de zile, de magistratii Tribunalului Neamt, decizia fiind luata miercuri seara, la finalul expirarii mandatelor de retinere de 24 de ore emise de procurorul de caz, transmite Agerpres.

DUPA CE CMC ELECTRONICS A FOST SELECTATA PENTRU PROGRAMUL DE MODERNIZARE AL IAR 99 SUPER SOIM: Ministerul Economiei a solicitat de urgenta clarificari de la Avioane Craiova

Ministerul Economiei a solicitat, in regim de urgenta, reprezentantilor sai in Consiliul de Administratie al Avioane Craiova un punct de vedere referitor la procedura pentru programul Super Soim, au precizat reprezentantii ministerului, conform Hotnews.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )