Libnet.ro
UNICEF

18:46

Celebrul cantaret a fost surprins in tandreturi cu alta femeie, desi e casatorit de 7 ani. Cine e femeia pentru care isi risca casnicia (FOTO)

B1 B1,
 Celebrul cantaret a fost surprins in tandreturi cu alta femeie, desi e casatorit de 7 ani. Cine e femeia pentru care isi risca casnicia (FOTO)

Un celebru cantaret a fost surprins in compania unei tinere, desieste casatorit de mai multi ani cu una dintre cele mai frumoase actrite. Potrivit paparazzilor, relatia dintre Justin. continuă pe B1

Bobita din Las Fierbinti, ipostaza inedita! Cum a fost surprins actorul de la PRO TV alaturi de familia sa

Cum i-a prins sfarsitul de an pe Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, si familia sa? Actorul de la PRO TV a fost in culmea fericirii. Bobita din Las Fierbinti, ipostaza inedita alaturi de familia sa Drumuri, show-uri, filmari, insa putin timp pentru cei dragi. Mihai Bobonete, actorul care il interpreteaza pe Bobita in serialul .

Cum a fost surprins Gino Iorgulescu, la 3 luni de la accidentul pe care l-a provocat fiul sau. Seful LPF a trecut prin schimbari majore

Gino Iorgulescu a fost oprit in trafic de politistii de la Brigada Rutiera, in timp ce se indrepta spre biroul sau de la Liga Profesionista de Fotbal. Deocamdata nu se stie daca seful LPF a incalcat vreo regula de circulatie sau daca a fost vorba doar despre un control de rutina. Cert este ca tatal .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3406 seconds )