Libnet.ro
UNICEF

19:30

Celebrul violonist Andre Rieu a ajuns la Bucuresti, unde va sustine sapte concerte: Abia astept sa ma intalnesc cu publicul roman. Sunteti speciali pentru mine (VIDEO)

B1 B1,
Celebrul violonist Andre Rieu a ajuns la Bucuresti, unde va sustine sapte concerte: Abia astept sa ma intalnesc cu publicul roman. Sunteti speciali pentru mine (VIDEO)

Celebrul violonist Andre Rieu a ajuns joi, in jurulul orei 14. 00, la Bucuresti unde va sustine o serie de sapte concerte. Imediat dupa ce avionul sau a aterizat pe aeroportul Henri Coanda, Andre Rieu a. continuă pe B1

Andre Rieu a ajuns la Bucuresti. Biletele sunt vandute la cinci dintre cele sapte concerte

Astazi, la ora 13. 10, Andre Rieu a fost intampinat de o armata de jurnalisti pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti. Amabil, zambitor, celebrul violonist olandez a raspuns intrebarilor a facut fotografii alaturi de cativa fani. Artistul va sustine sapte concerte in Piata Constitutiei din Bucuresti, acestea fiind programate in zilele de 5,6, 7, 11,12,13 si 14 iunie.

Masuri speciale la concertele lui Andre Rieu: Pe 5 iunie, celebrul violonist va deschide seria celor sapte spectacole pe care le va sustine in fata publicului roman (VIDEO)

Mai sunt doar cateva zile pana la cel mai grandios concert al anului de la Bucuresti. Vineri seara, celebrul violonist Andre Rieu va deschide seria celor sapte spectacole pe care le va sustine in fata publicului.

Andre Rieu a ajuns in Romania: Abia astept sa ma intalnesc cu publicul. Am pregatit ceva special, o surpriza

40 - Andre Rieu a ajuns in urma cu cateva minute pe Aeroportul Otopeni, unde era asteptat de numerosi fani si jurnalisti. Abia astept sa ma intalnesc cu publicul din Romania. Am pregatit ceva.

Andre Rieu soseste astazi in Romania. Regele Valsului, gata sa le ofere romanilor un spectacol unic intre 5 si 14 iunie

Regele valsului Andre Rieu va ateriza in aceasta dimineata in Romania, unde va da startul seriei de sapte concerte pe care le va sustine pe scena amplasata in Piata Constitutiei din Bucuresti. Andre Rieu.

STRICTETE MAXIMA la concertul lui ANDRe RIEU. Ce reguli au impus organizatorii

Primul din cele sapte concerte ale celebrului violonist Andre Rieu in Romania, va avea loc vineri, in Piata Constitutiei din Capitala. Organizatorii au stabilit o serie de reguli stricte de acces la spectacole.

Concertele lunii iunie in Bucuresti: Andre Rieu, OneRepublic, Europe si Metalhead Meeting

Andre Rieu va sustine 7 concerte, in iunie, in Piata Constitutiei, iar trupa OneRepublic va concerta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane. Totodata, formatia suedeza Europe isi va prezenta, la Bucuresti, albumul War of Kings, iar fanii rock-ului vor putea participa la Metalhead Meeting, anunta Mediafax. OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock ale momentului, va concerta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti, pe 4 iunie, show-ul facand parte din turneul de promovare a celui mai recent album al formatiei, intitulat Native.

Concertele lunii iunie in Bucuresti: Andre Rieu, OneRepublic, Europe si Metalhead Meeting

Andre Rieu va sustine 7 concerte, in iunie, in Piata Constitutiei, iar trupa OneRepublic va concerta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane. Totodata, formatia suedeza Europe isi va prezenta, la Bucuresti, albumul War of Kings, iar fanii rock-ului vor putea participa la Metalhead Meeting, scrie Mediafax.

Concertele lunii iunie in Bucuresti: Andre Rieu, OneRepublic, Europe si Metalhead Meeting

Andre Rieu va sustine 7 concerte, in iunie, in Piata Constitutiei, iar trupa OneRepublic va concerta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane. Totodata, formatia suedeza Europe isi va prezenta, la Bucuresti, albumul War of Kings, iar.

Andre Rieu in Romania. Tot ce trebuie sa stii despre regulile de acces la concertele Regelui Valsului

Accesul publicului la cele sapte concerte pe care violonistul Andre Rieu le va sustine in Romania, in zilele de 5, 6, 7, 11, 12, 13 si 14 iunie, pe o scena amplasata in Piata Constitutiei din Bucuresti, se.

Concertele lui Andre Rieu se apropie. Cu ce nu ai voie sa intri in incinta special amenajata

In zilele de 5, 6, 7, 11, 12, 13 si 14 iunie, la Bucuresti, in Piata Constitutiei, vor avea loc concertele lui Andre Rieu, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului. Violonistul sustine sapte concerte pe o scena imensa amplasata in fata Palatului Parlamentului.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )