Libnet.ro
UNICEF

12:00

Celtic - CFR Cluj Bogdan Mara:Suntem fara cuvinte.Am demonstrat ca se poate si fara achizitii mari

Adevărul Adevărul,
Celtic - CFR Cluj Bogdan Mara:Suntem fara cuvinte.Am demonstrat ca se poate si fara achizitii mari

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, marti seara, la Digisport, ca meciul cu echipa Celtic Glasgow, scor 4-3, a fost unul de infarct, un thriller cu happy-end. continuă pe Adevărul

Celtic CFR Cluj 3-4, in Champions League! Echipa lui Dan Petrescu se califica in play-off. Rezumat VIDEO

Celtic CFR Cluj se joaca marti, 13 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Champions League. Meciul se disputa pe Celtic Park din Glasgow si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 21:45. Partida poate fi urmarita si online in format live .

Pariati pe Celtic - CFR Cluj

Celtic porneste cu prima sansa de calificare, dar CFR Cluj este capabila sa produca surpriza la Glasgow. Vedeti aici cotele oferite de FORTUNA pentru meciul Celtic - CFR Cluj.

Cine transmite la TV meciul Celtic CFR Cluj, in turul 3 Champions League

CFR Cluj joaca marti, 13 august 2019, cea de-a doua mansa cu Celtic in turul 3 preliminar Champions League, dupa ce partida jucata pe teren propriu s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Meciul este programat la ora 21:45 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, dar poate .

Celtic - CFR Cluj Dan Petrescu: Am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din Romania!Ce film le-a pus jucatorilor inainte de meci

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat, marti seara, ca formatia sa a demonstrat ca este cea mai buna echipa din Romania.

Asa am trait Celtic - CFR Cluj. Victorie pe pamant scotian!

Meciul decisiv dintre Celtic Glasgow si CFR Cluj pentru calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor a fost live text in aceasta pagina, marti seara, de la ora 21:45.

Celtic - CFR Cluj: Cum a comentat presa internationala victoria fabuloasa si calificarea ardelenilor in play-off-ul LC

Preasa sportiva din Anglia, citata de news. ro si digisport. ro lauda la unison prestatia clujenilor din returul de pe Celtic Park si il considera pe antrenorul Neil Lennon principalul vinovat al ratarii calificarii.

Champions League: Celtic - CFR (de la 21:45) Dan Petrescu: Suntem increzatori

Dupa ce a remizat, scor 1-1, in mansa tur, CFR trebuie sa mizeze totul pe cartea ofensiva pe Celtic Park daca vrea sa obtina calificarea in play-off-ul Champions League. Constient de dificultatea returului, Dan Petrescu ramane totusi optimist: Suntem increzatori. Trebuie sa nu ne speriem, una peste alta sa facem meciul vietii. Partida Celtic vs CFR Cluj va fi in direct pe Digisport 1 si Look Plus si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Calificare! CFR Cluj o elimina pe Celtic cu victorie la Glasgow

Meci nebun, marti seara, pe Celtic Park din Glasgow, unde campioana Romaniei CFR Cluj a invins-o pe Celtic, cu 4-3, dupa ce a condus cu 1-0 si apoi s-a vazut condusa cu 2-1.

VIDEO Nebunie! Cum au sarbatorit cei de la CFR Cluj victoria cu Celtic si calificarea in play-offul Ligii Campionilor

CFR Cluj a reusit un rezultat fantastic la Glasgow, unde a nvins cu 4-3 pe Celtic, calificandu-se in play-offul Ligii Campionilor.

CFR Cluj a castigat cu 4-3 la Celtic Glasgow acasa si s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

CFR Cluj a trecut, mati, in deplasare, de scotienii de la Celtic Galsgow, cu scorul de 4-3, calificandu-se astfel in play-off-ul Ligii Campionilor, unde vor juca cu Slavia Praga. Chiar si in eventualitatea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )