Libnet.ro
UNICEF

00:07

Celula de criza la MAI pentru situatia romanilor care intra in tara prin vama Nadlac

Antena3 Antena3,
Celula de criza la MAI pentru situatia romanilor care intra in tara prin vama Nadlac

O celula de criza se desfasoarala Ministerul Afacerilor Interne MAI)pentru a se lua masurile necesare gestionarii numarului mare de romani care vor sa intre in tara pe la granita de Vest. continuă pe Antena3

Zeci de dosare penale, deschise pe numele romanilor care nu au respectat masurile privind epidemia de cornavirus

13 dosare penale noi au fost deschise pe numele romanilor care nu au respectat masurile privind prevenirea epidemiei de coronavirus.

Cum sunt triati romanii care intra in tara Corturi in punctele de frontiera

Romanii care intra in tara sunt triati in corturi montate miercuri la punctele de frontiera, la Vama Nadlac, de exemplu, fiind instalate sapte corturi.

Coronavirus in Romania: Sindicatele cer sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati

Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, cere acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Un document in care se solicita acordarea de astfel de sporuri i-a fost transmis marti ministrului Sanatatii, Victor Costache.

Federatia Sanitas cere sporuri de pana la 85% pentru cadrele medicale care trateaza pacientii de coronavirus!

Uniunea Sindicala Sanitas Bucuresti ii cere Ministrului Sanatatii sa acorde sporuri intre 55% si 85% pentru cadrele medicale care trateaza cazuri de pacienti infectati cu virusul Covid-19. De asemenea de.

E OFICIAL! Vesti EXCELENTE pentru TOTI ROMANII care urmeaza sa iasa la PENSIE! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL mult asteptat

Anunt important pentru toti romanii care urmeaza sa iasa la pensie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Este vorba despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3053 seconds )