Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cemacon - cel mai bun randament de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cemacon - cel mai bun randament de la BVB

Cu un avans semnificativ al cotatiei, de 12,54%, in raport cu moneda euro, in intervalul 31 octombrie - 7 noiembrie, titlurile Cemacon CEON) reprezinta cele mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

Castigatorii Romanian Hospitality Awards: Care este cel mai bun restaurant din Romania

Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel.

Acesta este cel mai bun laxativ natural! Este gustos si te scapa de toxine!

Acest laxativ se numeste si gem de spital pentru a a fost testat pe pacientii cu forme severe de constipatie. 150g de curmale 150g prune O cana si jumatate de apa fiarta Taie fructele in bucati mici si.

BET-FI, cel mai performant cos de actiuni

Inregistrand un salt al cotatiei de 4,14%, in raport cu moneda euro, in intervalul 30 octombrie - 6 noiembrie, indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), reprezinta cosul de actiuni cu cea mai buna evolutie dintre cei analizati, in perioada mentionata. Pentru ultima sedinta cuprinsa in intervalul avut in vedere, cea din 6 noiembrie, indicele BET-FI a inregistrat o apreciere a cotatiei de 3,86%, pe fondul unui rulaj de 8,17 milioane de actiuni, aproape dublu fata de celor 20 de zile anterioare, de 4,77 milioane de titluri.

Markit: Activitatea din industria si serviciile zonei euro, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica din zona euro a inregistrat, in octombrie, cel mai semnificativ declin din ultimii doi ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, transmite Reuters.

Declaratii superbe ale Simonei Halep despre Darren Cahill: Am avut multi antrenori, dar el e cel mai bun

Simona Halep a intrat ieri in saptamana cu numarul 53 ca lider mondial si a vorbit, impreuna cu antrenorul ei, despre calatoria aceasta fantastica.

Povestea tinerei care si-a pierdut locul de munca, iar acum conduce o companie de milioane de dolari: A fost cel mai bun lucru care mi se putea intampla

Antreprenoarea de origine chineza Pocket Sun, in varsta de 27 de ani, este o femeie de afaceri care detine in prezent un imperiu de milioane de dolari.

Cel mai musculos om al planetei nu mai poate merge. Cum a ajuns cel care a depasit recordul lui Schwarzenegger

Ronnie Coleman este unul dintre cei mai mari culturisti din istorie, daca nu chiar cel mai mare. Americanul in varsta de 54 de ani a ajuns insa intr-o stare deplorabila.

Ellie White face acasa cel mai greu antrenament de fitness pus vreodata pe DVD

Ellie White a reusit sa slabeasca si sa aiba o silueta tonifiata chiar daca a renuntat sa mai mearga la sala. Artista a obtinut un abdomen de fier si brate bine definite facand sport acasa, timp de 30 de minute, de trei ori pe saptamana.

Manfred Weber este candidatul cel mai credibil

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi ca Manfred Weber, desemnat candidat al PPE la presedintia viitoarei Comisii Europene, este cel mai credibil pentru sustinerea cauzei cetatenilor care apartin minoritatilor nationale autohtone si si-a exprimat convingerea ca acestea va depune toate eforturile pentru reducerea decalajului dintre Estul si Vestul Europei.

Actiunile europene, cel mai ridicat nivel al ultimei luni

Actiunile europene au atins joi cel mai ridicat nivel din ultima luna, continuand evolutia pozitiva de dupa alegerile din Statele Unite, datorita rezultatelor financiare bune raportate de Societe Generale, Commerzbank si Sodexo, care au atenuat ingrijorarile legate de o incetinire a cresterii profiturilor, arata Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )