Libnet.ro
UNICEF

15:15

O centrala termica din Targu Mures a ramas cu un SINGUR abonat

Antena3 Antena3,
O centrala termica din Targu Mures a ramas cu un SINGUR abonat

O centrala termica de cartier din Targu Mures a ramas cu un singur consumator, astfel ca nu va putea fi pornita in sezonul rece, reprezentantii municipalitatii sustinand ca vor face o analiza pentru a. continuă pe Antena3

Au reinceput negocierile de fuziune intre aeroporturile din Cluj si din Targu-Mures.

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj si cei ai Consiliului Judetean Mures au reluat negocierile pentru formarea unei singure companii aeroportuare, care sa opereze aeroporturile din Cluj-Napoca si din Targu-Mures. Anuntul a fost facut de presedintele PNL al Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu, care a participat la Adunarea Generala a Aeroporturilor din Romania. El a afirmat ca s-a intalnit luni cu omologul sau din Targu-Mures, Ciprian Dobre, cu care este coleg in PNL, si au convenit sa .

Primaria Targu Mures plateste lunar peste 60.000 de lei chirie pentru scoli din imobile retrocedate

Primaria Targu Mures plateste, lunar, peste 60. 000 de lei chirie pentru patru institutii de invatamant care functioneaza in imobile retrocedate, primarul Dorin Florea spunand ca daca municipalitatea ar putea reabilita cladirile degradate ar fi nevoie de echivalentul chiriei pe 20 de ani.

Primarul din Targu Jiu, implicat intr-un accident de masina

Edilul orasului Targu Jiu, Florin Carciumaru, a fost implicat miercuri seara intr-un accident. Aflat pe drumul de centura din Targu Jiu, masina acestuia a intrat in sant. Primarul gorjean a fost internat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )