Libnet.ro
UNICEF

11:46

Centru si periferie la nceput de secol XX - Conferinta Povesti din Bucuresti, mine, 29 mai, ora 19, la Fotocabinet

Hotnews Hotnews,
 Centru si periferie la nceput de secol XX - Conferinta Povesti din Bucuresti, mine, 29 mai, ora 19, la Fotocabinet

Pe 29 mai, ora 19,Povesti din BucurestisiPerspektivava asteapta laFotocabinet, in strada Lipscani, nr. 41, la o noua conferinta. Conferentiara lunii mai va fi arhitect IRINA CALOTA, iar conferinta poarta titlul: Centru si periferie la inceput de secol XX. Accesul la eveniment este gratuit. Conferinta va fi transmisa live pe pagina Perspektiva. continuă pe Hotnews

De unde vine denumirea cartierelor din Bucuresti

Cel mai cunoscut oras din Romania este Bucuresti. Cu o populatie de peste doua milioane de locuitori, Capitala Romaniei este una dintre cele mai aglomerate metropole din Europa. Bucuresti se imparte in 6.

Un turist din Bucuresti a murit inecat la Eforie Nord

Oamenii aflati pe o plaja din Eforie Nord au scos din valuri doi barbati care se aflau in pericol de inec. Unul dintre ei era inconstient. Dupa zeci de minute de resuscitare, medicii au declarat.

Scenariu soc in cazul incatusarii lui Ilie Nastase. Barmanii cluburilor din Bucuresti avertizeaza politistii ce vedete pleaca din club dupa ce au baut

Scenariu soc in cazul incatusarii lui Ilie Nastase. Mai multe surse spun ca politistii din zona cluburilor de lux din Capitala actioneaza la pont si sunt mana in mana cu barmanii din cluburi, care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )