Libnet.ro
UNICEF

13:15

Centrul orasului Galati ramane luni fara apa potabila. Mii de galateni si mai multe institutii vor fi afectate

Adevărul Adevărul,
Centrul orasului Galati ramane luni fara apa potabila. Mii de galateni si mai multe institutii vor fi afectate

In cadrul lucrarilor de investitii executate de Primaria municipiului Galati, firma Dreams Riviera S. va executa mai multe lucrari de cuplare si punere in functiune a unei conducte de apa pe strada Domneasca. continuă pe Adevărul

Strada din centrul orasului Galati, inchisa pentru masini timp de patru zile

Potrivit reprezentantilor Primariei Galati, restrictiile vor incepe vineri, 11 octombrie, si se vor incheia luni, 14 octombrie. inchiderea strazii Brigadierilor este cauzata de lucrarile la reteaua de apa din zona centrala a orasului.

Atac armat in centrul orasului Manchester: 5 persoane, injunghiate. Cine este atacatorul

In aceasta vineri a avut loc un atac armat, chiar in inima orasului englezesc Manchester. Exista victime confirmate de catre autoritati, iar numarul acestora a fost facut public. De asemenea, atacatorul este un individ care si-a inceput actele de violenta in plina zi, cand a inceput sa injunghie oamenii de pe strada. Atac armat in .

Bianca, o sportiva de performanta din Galati, a disparut fara urma in luna august. De atunci, nimeni nu mai stie nimic de ea

In luna august, Bianca Bobu, o sportiva de 19 ani din Galati, a disparut fara urma. Fata locuia la bunica ei, dupace mama ei a murit, iar tatal a plecat in strainatate, a debutat la 16 anila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )