Libnet.ro
UNICEF

17:45

Centura Giurgiu va costa 407,5 milioane lei si va trebui sa fie gata in trei ani

Adevărul Adevărul,
Centura Giurgiu va costa 407,5 milioane lei si va trebui sa fie gata in trei ani

Varianta ocolitoare Giurgiu este estimata la 407,5 milioane lei si are o lungime totala de 12,068 km, potrivit proiectului de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenti obiectivului de investitii, pus in dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Conunicatiilor. continuă pe Adevărul

Guvernul aloca 41 milioane lei pentru apa calda si caldura in 3 orase, inclusiv Bucuresti

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de joi alocarea sumei de 41,3 milioane de lei pentru asigurarea continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat a populatiei in urmatoarele 3 municipii: Oradea - 12,3 milioane lei, Timisoara - 9 milioane lei si Bucuresti - 20 milioane lei, informeaza Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

MLPDA: Peste 219 milioane lei pentru infrastructura educationala, cresterea calitatii vietii si dezvoltarea unor firme

Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, a semnat 51 de contracte noi prin Programul Operational Regional 2014-2020, in valoare totala de peste 219 milioane lei, pentru modernizarea infrastructurii educationale,.

Programul Rabla pentru Electrocasnice este lansat marti. Bugetul alocat in acest an este de 40 milioane lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor lanseaza marti, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), Programul Rabla pentru Electrocasnice dedicat persoanelor fizice, bugetul alocat in acest an fiind de 40 milioane lei.

IN ETAPA A DOUA A MAJORARII CAPITALULUI SOCIAL Creante de 13,1 milioane lei detinute de familia Pogonaru - gata de preschimbare in actiuni Promateris

Doar 0,361 milioane de actiuni au fost subscrise in prima etapa a majorarii capitalului social, din cele 13,4 milioane oferite Creantele detinute de Tudor Georgescu, director general al Promateris fosta Prodplast - PPL), si un grup de firme controlate de omul de afaceri Florin Pogonaru, in valoare totala de 13,102 milioane de lei, vor putea fi compensate in totalitate prin acordarea a 12,972 milioane de actiuni noi PPL, in cadrul etapei a doua a majorarii de capital operata de companie, reiese din raportul publicat ieri de producatorul de ambalaje din materiale regenerabile si biodegradabile pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Primariile primesc, pe final de an, peste 876 milioane lei de la Guvern

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, alocarea a peste 876 de milioane de lei, din Fondul de rezerva bugetara, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, unor primarii. Banii sunt pentru finantarea cheltuielilor de functionare pana la sfarsitul anului 2020, precum si pentru finantarea cheltuielilor necesare asigurarii activitatii de asistenta sociala si de protectie a copilului, pentru luna noiembrie 2020.

Guvernul aloca 41,3 milioane de lei pentru incalzirea din 3 orase, inclusiv Bucuresti

Guvernul acorda 41,3 milioane lei pentru alimentarea cu energie termica in 3 orase, inclusiv municipiul Bucuresti, a informat joi executivul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )