Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cenusa lui Mahatma Gandhi a fost furata chiar in ziua in care se implinesc 150 de ani de la nasterea sa

Hotnews Hotnews,
 Cenusa lui Mahatma Gandhi a fost furata chiar in ziua in care se implinesc 150 de ani de la nasterea sa

Hotii au furat cenusa liderului Mahatma Gandhi chiar in ziua in care se implinesc 150 de ani de la nasterea sa, potrivit politiei indiene, scrie BBC News. Cenusa a fost luata de la memorialul din centrul Indiei, unde a fost pastrata din 1948, anul in care liderul a fost asasinat de un extremist hindus. continuă pe Hotnews

Cenusa lui Mahatma Gandhi, FURATA chiar in ziua in care se implinesc 150 de ani de la nasterea sa

Stare de soc in India. Cenusa liderului Mahatma Gandhi a fost furata chiar in ziua in care se implinesc 150 de ani de la nasterea sa, potrivit politiei indiene, scrie BBC News. Urna cu cenusa se afla la.

Cenusa lui Gandhi a fost furata dintr-un templu indian

O urna cu o parte din ramasitele lui Mahatma Gandhi a fost furata de la un templu memorial din India, chiar in ziua implinirii a 150 de ani de la nasterea liderului indian, potrivit BBC News.

Anuntul important al premierului Indiei de ziua nationala: Am facut 110 de milioane de WC-uri

Un numar de 600 de milioane de oameni au acces la toalete si 110 milioane de toalete au fost construite, a precizat premierul indian, Narendra Modi, cu ocazia a 150 de ani de la nasterea lui Mahatma Gandhi, citat de.

FOTOGALERIE 10 situatii recente in care spatiile verzi din Bucuresti au fost distruse chiar de institutiile care trebuie sa le protejeze

In Bucuresti se inregistreaza aproape zilnic depasiri pentru poluarea cu praf PM10 si PM2,5), iar la orele de varf, pe arterele principale, aerul este aproape imposibil de respirat. Spatiile verzi joaca un rol vital pentru diminuarea prafului si reducerea poluarii. Cu toate acestea, in ultimii ani marile parcuri din Bucuresti si spatiile verzi dintre blocuri au fost distruse sistematic de administratia locala, cea care trebuia sa le protejeze. Fie ca s-au facut parcari, parcuri de distractii si agrement sau vegetatia a fost defrista, iar spatiul verde betonat. Sigur, orasul are nevoie si de parcari si de locuri de agrement, insa ele pot fi facute in alte locuri, nu in parcuri, care au alt scop.

Zeci de soldati au fost ucisi chiar in bazele lor militare. Alte cateva zeci sunt dati disparuti

Cel putin 25 de soldati ai statului Mali au fost ucisi si alti 60 sunt dati disparuti dupa ce bazele in care erau stationati au fost atacate de militanti, relateaza CNN. Una dintre tabere, situata in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )