Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEO-ul interimar al Cambridge Analytica Alexander Tayler demisoneaza

Adevărul Adevărul,
CEO-ul interimar al Cambridge Analytica Alexander Tayler demisoneaza

CEO-ul interimar al Cambridge Analytica, firma de analiza de date aflata in centru scandalului cu privire la culegerea de date personale de la utilizatori Facebook fara acordul acestora, a demisionat, relateaza The Hill. continuă pe Adevărul

Demisie la varful Cambridge Analytica, companie ce a preluat ilegal datele a 87 de milioane de persoane

Alexander Tayler a anuntat, miercuri, ca va renunta la functia de director executiv al Cambridge Analytica. Decizia vine dupa ce compania de consultanta politica a ajuns in centrul unui scandal, ca urmare.

Facebook suspenda o alta firma de analiza a datelor dupa ce a descoperit ca folosea tactici asemanatoare cu cele utilizate de Cambridge Analytica

Facebook a suspendat o firma de analiza a datelor denumita CubeYou dupa ce CNBC a anuntat compania ca aceasta firma aduna informatii de la utilizatori folosind chestionare, o tactica asemanatoare fiind utilizata si de Cambridge Analytica.

112.343 de romani au avut datele compromise in scandalul Facebook - Cambridge Analytica

Firma Cambridge Analytica, care s-a folosit fraudulos de datele a 87 de milioane de utilizatori Facebook pentru a influenta cele mai importante campanii electorale din SUA si Marea Britanie, a obtinut si datele a peste 110. 000 de utilizatori romani ai retelei sociale fondate si conduse de Mark Zuckerberg.

Facebook a confirmat ca datele a peste 110.000 de romani au fost colectate de Cambridge Analytica

Scandalul Cambridge Analytica are ecou si in Romania. Facebook a confirmat pentru Digi24 ca datele a 112. 343 de romani au fost colectate de Cambridge Analytica. David Carroll, profesor universitar asociat la.

Zuckerberg: Luam in considerare sa intentam un proces in urma scandalului Cambridge Analytica. Si datele mele au fost folosite

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a spus ca el si echipa sa iau in considerare sa intenteze un proces in urma scandalului Cambridge Analytica si ca si datele sale personale au fost folosite de aceasta companie pentru a influenta procesul electoral din 2016. El se afla miercuri in fata Comisiei pentru energie si comert a Camerei Reprezentantilor.

Afla ACUM daca te numeri printre utilizatorii ale caror date au fost colectate de Cambridge Analytica. Este foarte simplu (FOTO)

Esti curios/curioasa daca datele tale au fost colectate de Cambridge Analytica? Acum poti afla foarte simplu. Facebook a lansat un nou tool prin care poti verifica acest lucru doar printr-un simplu.

Verifica daca ESTI PE LISTA! Facebook a lansat un nou tool prin care POTI VEDEA daca datele tale au fost colectate de Cambridge Analytica

Esti curios/curioasa daca datele tale au fost colectate de Cambridge Analytica? Acum poti afla foarte simplu. Facebook a lansat un nou tool prin care poti verifica acest lucru doar printr-un simplu.

Mark Zuckerberg a dat explicatii in Congres in legatura cu scandalul Cambridge Analytica: Am gresit, e vina mea si imi cer scuze

Mark Zuckerberg, CEO Facebook, a dat explicatii in Congres, dupa scandalul Cambridge Analytica. Acesta si-a asumat raspunderea pentru erorile de securitate facute de reteaua de socializare si a spus ca .

Ce va face Facebook pentru a evita un viitor scandal in genul Cambridge Analytica

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg si-a asumat raspunderea fata de erorile retelei de socializare care au dus la scandalul Cambridge Analytica, marti, in timpul audierii sale la comisiile de Comert si Juridic.

Date ale utilizatorilor Facebook au fost vandute si altor companii, in afara de Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg a confirmat, ieri, in timpul audierii sale in fata comisiilor de Comert si Juridice ale Senatului american, ca date ale utilizatorilor Facebook au fost vandute de profesorul Aleksander Kogan si altor companii, in afara de Cambridge Analytica, informeaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )