Libnet.ro
UNICEF

28 Mai.

Cer ca Igor Dodon si Vlad Plahotniuc sa fie interzisi in spatiul UE. Rezolutia protestului opozitiei de duminica

Adevărul Adevărul,
Cer ca Igor Dodon si Vlad Plahotniuc sa fie interzisi in spatiul UE. Rezolutia protestului opozitiei de duminica

In urma protestului de duminica, 17 septembrie, organizat de PAS si PPDA, manifestantii au votat o Rezolutie in care se regasesc mai multe revendicari, printre care aplicarea sanctiunilor individuale de catre partenerii externi impotriva lui Vlad Plahotniuc si lui Igor Dodon, ca fiind principalii responsabili de derapajele democratiei din Moldova. continuă pe Adevărul

VIDEO Igor Dodon, la intrevederea cu Valentina Matvienko: Regret actiunile provocatoare ale Chisinaului la adresa Rusiei

Igor Dodon a avut o intrevedere in Turkmenistan duminica, 17 septembrie, cu presedintele Consiliului Federatiei al Adunarii Federale din Rusia, Valentina Matvienko. Seful statului i-a transmis oficialului rus ca regreta actiunile provocatoare ale Chisinaului la adresa Moscovei, iar pe de alta parte i-a multumit pentru faptul ca intelegerile la care s-a ajuns cu Vladimir Putin se realizeaza in deplina masura.

De ce nu mergeti in Romania si Ucraina? Raspunsul lui Igor Dodon

In cadrul emisiunii in profunzime de la ProTV Chisinau, Igor Dodon a fost intrebat de ce merge atat de des la Moscova, insa niciodata in calitate de sef de stat inca nu a vizitat tarile vecine. Presedinte afirma ca este dispus sa intreprinda vizite oficiale in Romania si Ucraina si ca nu ar exista probleme in acest sens.

De ce nu mergeti in Romania si in Ucraina? Raspunsul presedintelui moldovean Igor Dodon

In cadrul emisiunii in profunzime de la ProTV Chisinau, Igor Dodon a fost intrebat de ce merge atat de des la Moscova, insa niciodata nu a vizitat, in calitate de sef de stat, tarile vecine. Presedintele a declarat ca este dispus sa intreprinda vizite oficiale in Romania si Ucraina si ca nu ar exista probleme in acest sens.

Igor Dodon pleaca in Turkmenistan: Voi participa la deschiderea Jocurilor Asiatice de Interior si Arte Martiale

La invitatia presedintelui Turkmenistanului, Gurbanguli Berdimuhamedov, Igor Dodon intreprinde o vizita la Ashgabat, unde va participa la deschiderea celei de-a V-a editii a Jocurilor Asiatice de Interior si Arte Martiale, transmite IPN.

Igor Dodon: Candidatul coalitiei de guvernare la functia de ministru al Apararii nu va fi acceptat

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, sustine ca nu va accepta candidatura inaintata de coalitia de la guvernare la functia de ministru al Apararii. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii in PROfunzime de la PRO TV Chisinau, transmite IPN.

Igor Dodon: imi rezerv dreptul de a convoca Marea Adunare Nationala

Presedintele Igor Dodon declara ca isi rezerva dreptul de a convoca Marea Adunare Nationala, daca Partidul Democrat, aflat la guvernare, va agrava in continuare situatia din Republica Moldova. Afirmatia a fost facuta de seful statului in cadrul emisiunii in PROfunzime de la PRO TV Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 28 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )