Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un CERB a ajuns in curtea Spitalului din Azuga, dupa ce a fost fugarit de un URS si mai multi CAINI (FOTO)

B1 B1,
Un CERB a ajuns in curtea Spitalului din Azuga, dupa ce a fost fugarit de un URS si mai multi CAINI (FOTO)

La spitalul Azuga a ajuns vineri un oaspete mai putin obisnuit. Este vorba despre un cerb care a a ajuns aici dupa ce a fost fugarit de caini si de un urs. Au intrat dupa el in curtea spitalului dar a. continuă pe B1

Un cerb a ajuns in curtea Spitalului Azuga. Animalula fost ranit de un urs si de mai multi caini - FOTO

Un cerb a fost surprins in curtea Spitalului Azuga, dupa ce a fost ranit de un urs si de mai multi caini. O patrula de ordine publica, din cadrul postului de jandarmi Azuga, a observat intre.

Un superb exemplar de cerb, haituit de caini si ursi pe strazile din Azuga, s-a refugiat in curtea spitalului

Surpriza neasteptata pe strazile statiunii Azuga. Un superb exemplar de cerb, haituit de caini si de ursi, aparent ranit, s-a refugiat in curtea spitalului din statiune. Un echipaj de jandarmi a intervenit, iar animalul speriat a fugit in cele din urma in padure.

Protest anuntat pentru duminica n Piata Victoriei din Capitala, dupa Ordonanta privind justitia: Abrogati si apoi plecati

Un protest este anuntat pentru duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, dupa ce Guvernul a adoptat marti Ordonanta de Urgenta care modifica din nou toate cele trei legi ale justitiei. Initiatorii protestului, intitulat Abrogati si apoi plecati!, spun ca este este inacceptabil ce a facut ministrul Justitiei, sluga Tudorel Toader, care prin aceasta ordonanta isi subordoneaza justitia.

Ce vor sa faca autoritatile de la Galati in blocurile care se vor construi in curtea Spitalului Clinic de Urgenta

Presedintele Consiliului Judetean Galati a anuntat ca faza de proiectare a noului bloc ANL a fost incheiata si ca foarte curand vor incepe sapaturile pentru fundatia cladirii. Primul bloc va avea 20 de apartamente ce vor fi destinate in exclusivitate medicilor. Dupa finalizarea lui se vor demara lucrarile la inca unul, dupa un proiect asemanator.

Subofiter de la Penitenciarul Pelenedava, atacat in incinta spitalului de urgenta Craiova. Agresorul este un fost detinut

Femeia se afla la urgenta Spitalului din Craiova, cu probleme medicale, cand a fost recunoscuta de un fost detinut. Un amic de-al acestuia, si el fost detinut, a inceput sa o injure pe angajata Penitenciarului si s-o ameninte ca la iesirea din spital ii va face felul. Motivul: femeia si sotul ei, si el ofiter la acelasi penitenciar, nu inchid ochii cand ii vad pe detinuti cu telefoane mobile.

WTA Dubai: Belinda Bencic, adversara Simonei Halep din sferturi dupa ce a salvat sase mingi de meci

Belinda Bencic 45 WTA) va fi adversara Simonei Halep in sferturile turneului de la Dubai, dupa ce a salvat sase mingi de meci in setul decisiv si s-a impus cu scorul de 6-4, 2-6, 7-67) in fata Arynei Sabalenka 9 WTA). Tot in sferturi s-au calificat si Karolina Pliskova si Elina Svitolina, care au trecut de Alison Riske, respectiv Garbine Muguruza.

Prima reactie din PSD dupa atacul lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis primeste un raspuns acid din partea ministrului Finantelor. in exclusivitate la Antena 3, Eugen Teodorovici afirma ca declaratia de la Cotroceni arata ca la Presedintie nici macar nu s-a citit.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4 din Capitala

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )