Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cerbul de Aur 2019: program si reguli de acces. Ce vedete urca pe scena din Piata Sfatului FOTO

Adevărul Adevărul,
Cerbul de Aur 2019: program si reguli de acces. Ce vedete urca pe scena din Piata Sfatului FOTO

A 19-a editie a Festivalului Cerbul de Aur se desfasoara in perioada 2225 august, in Brasov, si va aduce pe scena din Piata Sfatului mari artisti ai muzicii din Romania, dar si nume din strainatate. continuă pe Adevărul

Cine este Elvin Dandel, prezentatorul festivalului Cerbul de Aur 2019

Gazda a Cerbului de Aur 2019, alaturi de prezentatoarea TVR Eda Marcus, Elvin Dandel 37 de ani) a povestit ce inseamna pentru el festivalul pe care tatal sau, cantaretul Ricky Dandel 66 de ani), l-a prezentat de cinci ori.

Cine este Eda Marcus, prezentatoarea Cerbul de Aur 2019: Mamaa fost un profesionist in TVR si cel mai aspru critic al meu

Prezentatoarea TVR Eda Marcus 36 de ani) a acordat un interviu in care a vorbit despre sansa de a prezenta un eveniment atat de important precum Cerbul de Aur.

Cerbul de Aur 2019. Programul festivalului si regulile impuse de organizatorii evenimentului din Piata Sfatului

Cea de-a 19-a editie Cerbul de Aur debuteaza, joi seara 22 august, in Piata Sfatului din Brasov. in cele patru zile de festival, organizatorii evenimentului anunta nume importante din lumea muzicii pe scena festivalului. Astfel, printre cei care vor incanta publicul se afla si artistii internationali Ronan Keating si Emeli Sande. Cerbul de Aur .

Moment Queen pe scena Cerbului de Aur 2019

Seara de Gala a Cerbului de Aur 2019 va marca o premiera pentru televiziunile din Romania un fragment din celebrul musical We will rock you va fi pe scena de la Brasov.

CERBUL DE AUR. Decizie de ultima ora a Televiziunii Romane

Presedintele-director general al TVR, Doina Gradea, a declarat, miercuri, la conferinta de presa prilejuita de deschiderea Festivalului International Cerbul de Aur 2019, ca acest eveniment va.

Cati bani au alocat TVR si Ministerul Culturii pentru Cerbul de Aur. Doina Gradea: Va fi o editie spectaculoasa

Cea de-a 19-a editie a Festivalului Cerbul de Aur, care va incepe joi la Brasov, dispune de un buget de peste un milion de euro alocat de Televiziunea Romana si de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )