Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cercetari cu prejudiciul de peste 4 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cercetari cu prejudiciul de peste 4 milioane de lei

Politia Romana, prin Directia de Investigare a Criminalitatii Economice, a facut in ultimele patru luni cercetari in 50 de dosare penale privind decontari de servicii si dispozitive medicale de la casele de asigurari de sanatate. Prejudiciul stabilit pe parcursul cercetarilor este de peste 4 milioane de lei, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

IGPR: Prejudiciu de peste 4 milioane de lei, in patru luni, din decontari ilegale de servicii si dispozitive medicale

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au efectuat in perioada martie - iunie cercetari in 50 de dosare penale privind decontari de servicii si dispozitive medicale de la casele de asigurari de sanatate, stabilind un prejudiciu de peste 4. 000 de lei.

FP si-a rascumparat actiuni si GDR-uri, in valoare de 1,55 milioane lei

Fondul Proprietatea FP) si-a rascumparat, in intervalul 23 - 25 iulie, un numar de 1. 523 de actiuni si echivalentul in actiuni a Certificatelor Globale de Depozit GDR), in valoare totala de 1. 932,21 de lei, la un pret mediu/titlu cuprins intre 0,8841 si 0,885 lei pentru o actiune, respectiv 11 dolari pentru un GDR, se arata intr-un raport al emitentului publicat, ieri, pe site-ul operatorului de piata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )