Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cercetator roman cu experienta la Harvard, vesti bune despre coronavirus: Vom avea mai multe vaccinuri care vor functiona!

Antena3 Antena3,
Cercetator roman cu experienta la Harvard, vesti bune despre coronavirus: Vom avea mai multe vaccinuri care vor functiona!

Virusologul roman cu experienta la Harvard, Mihnea Bostina, a dat detalii importante despre pandemia de COVID-19 si evolutia ei, din tata care trece cu brio peste aceasta criza. continuă pe Antena3

Vesti bune din partea unui virusolog roman format la Harvard. Cand am putea avea vaccin pentru coronavirus

Mihnea Bostina este virusolog la Universitatea Otago din Noua Zeelanda, iar pana in prezent a mai lucrat in institute de cercetare prestigioase din intreaga lume, inclusiv la Universitatea Harvard.

Antreprenor IT roman, marturie din New York: Criza coronavirus ne va face mai umili De ce nu au prevazut-o vizionari ca Elon Musk si Donald Trump

Un antreprenor roman tech, stabilit la New York, nu se astepta de la bun inceput ca vizionari ca seful Tesla, Elon Musk, sau presedintele SUA, Donald Trump, sa aiba informatii si sa ia masuri din timp pentru a preintampina criza coronavirus COVID-19 si recesiunea economica, pentru ca ei nu isi bazeaza actiunile pe un control total, ci pe sesizarea oportunitatilor. Raul Popa, cofondator si CEO al startup-ului TypingDNA, mai crede ca aceasta criza ne va face mai umili si sa ne gandim la ce e prioritar in viata.

inalt oficial de la Bruxelles: Uniunea Europeana a identificat informatii false despre coronavirus provenite din Rusia

Uniunea Europeana UE) a identificat informatii false despre pandemia de coronvirus provenite din Rusia, a declarat vicepresedinta Comisiei Europene pentru Valori si Transparenta, Vera Jourova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )