Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cercetatorii chinezi au descoperit doua tipuri de coronavirus

Antena3 Antena3,
Cercetatorii chinezi au descoperit doua tipuri de coronavirus

Cercetatorii chinezi au descoperit doua tipuri de coronavirus responsabile pentru epidemia care se raspandeste in tot mai multe tari. continuă pe Antena3

Coronavirus: Cercetatorii au identificat doua tipuri ale noului coronavirus

Oamenii de stiinta din China care studiaza originea epidemiei virale au anuntat descoperirea a doua tipuri principale de coronavirus care pot provoca infectii, informeaza miercuri agentia Reuters, preluata de Agerpres.

Cercetatorii chinezi au descoperit un asteroid care se va apropia de Pamant: Constituie o amenintare!

Cercetatorii chinezi au descoperit un asteroid care se apropie de Pamant. Din primele informatii se pare ca acesta va trece, insa, la mare distanta de Terra. Atronomii chinezi au descoperit.

Doua tipuri ale noului CORONAVIRUS, descoperite de cercetatorii chinezi

Cercetatorii chinezi au descoperit ca exista doua tipuri ale noului coronavirus. in urma analizelor s-a constatat ca un tip mai agresiv de coronavirus nou asociat cu epidemia din Wuhan a reprezentat aproximativ.

George Burcea, decizie socanta in privinta celor doua fetite. Durere imensa pentru Andreea Balan

Dupa putin timp de cand George Burcea a fost invitat la emisiunea lui, Agentia Vip, de la Antena Stars, Cristi Brancu scoate la iveala amanunte despre relatia dintre Andreea Balan si sotul ei. Mai mult decat atat, prezentatorul tv sustine ca actorul nu este afectat de siuatia creata. George Burcea, decizie socanta in privinta celor .

Exista doua tulpini ale noului coronavirus, sustin cercetatorii chinezi

Oamenii de stiinta din China care incearca sa ajunga la originea epidemiei de coronavirus au identificat doua tulpini principale ale virusului responsabile de cazurile de contaminare. Ei au subliniat insa ca studii mai extinse sunt necesare pentru a intelege evolutia virusului, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )