Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cercetatorii din Rusia care au murit dupa explozia unei rachete in Arhanghelsk vor fi decorati: Sunt eroi nationali

Hotnews Hotnews,
 Cercetatorii din Rusia care au murit dupa explozia unei rachete in Arhanghelsk vor fi decorati: Sunt eroi nationali

Cei cinci specialisti de la centrul nuclear rus din Sarov, de langa Nijni Novgorod, care au murit dupa explozia de joi in timpul testarii unei rachete, vor fi recomandati pentru a fi decorati, a anuntat directorul centrului Valentin Kostyukov in timpul unui discurs tinut la o televiziune locala, relateaza Tass. continuă pe Hotnews

VIDEO Tanzania: Cel putin 60 de morti si 70 de raniti dupa explozia unei autocisterne rasturnate. Oamenii venisera sa fure benzina cu canistrele

Cel putin 60 de oameni au murit si aproximativ 70 sunt raniti dupa ce o autocisterna a explodat in Tanzania in urma unui accident, noteaza Guardian.

Misterul exploziei nucleare din Rusia: Ce ar fi facut cei cinci angajati inainte sa moara

Agentia nucleara rusa Rosatom a declarat luni ca cei cinci specialisti care au murit in explozia survenita joia trecuta pe o platforma de lansare a rachetelor nucleare din Marele Nord lucrau la noi arme si a .

TANZANIA: Doliu national dupa explozia unui camion-cisterna, soldata cu 64 de morti

Presedintele Tanzaniei, John Magufuli, a decretat doliu national pana luni inclusiv, dupa catastrofa in care si-au pierdut viata 64 de persoane, ucise in explozia unui camion-cisterna, in contextul in care multe dintre victime incercau sa sustraga combustibil din vehiculul care fusese implicat intr-un accident, a informat duminica o sursa oficiala, citata de AFP.

EXCLUSIV ONLINE Presedintele CNCAN, despre explozia din Rusia: NU exista nici un fel de activitate in domeniul cresterii radiatilor pe teritoriul Romaniei

EXCLUSIV ONLINE Suspiciunile ca explozia care a avut loc joi dimineata, in Rusia detalii AICI), ar fi fost de natura nucleara in urma testarii unei rachete nu este confirmata de masuratorile efectuate de.

Trupurile a doi dintre cercetatorii decedati in accidentul nuclear din Rusia, de negasit

Trupurile a doi dintre cercetatorii decedati in accidentul nuclear din Arhanghelsk sunt inca de negasit. Dupa ce agentia nucleara ruseasca a recunoscut ca exista cinci morti si 15 raniti, Rosatom nu a reusit sa elucideze misterul celor doi cercetatori morti ale caror corpuri nu au fost inca recuperate dupa explozie, potrivit Daily Mail.

ROSATOM ANUNTA: Victimele exploziei nucleare din Rusia lucrau la noi armamente

Agentia nucleara rusa Rosatom a anuntat luni ca cei cinci specialisti morti in explozia de joi, intr-o baza de tir de rachete nucleare, in Marele Nord, lucrau la noi armamente si a promis sa continue testele pana la capat, relateaza AFP.

Explozia din Arhanghelsk: Experti americani suspecteaza testarea unei rachete de croaziera cu propulsie nucleara VIDEO Coloana de ambulante spre un centru specializat in tratarea victimelor radiatiilor din Moscova

Experti americani in domeniul nuclear suspecteaza o explozie accidentala urmata de emisie de radiatii in timpul testarii unei rachete de croaziera cu propulsie nucleara, scrie The Moscow Times.

Misterioasa explozie nucleara din Rusia: Victimele lucrau la noi armamente (agentia nucleara Rosatom)

Agentia nucleara rusa a anuntat luni ca cei cinci specialisti ai sai care au murit in misterioasa explozie care a avut loc joi la o baza de testare a rachetelor nucleare, in Marele Nord rusesc, lucrau la noi armamente si a promis ca testele vor continua pana la capat, scrie AFP.

Rosatom anunta ca cinci din angajatii sai au murit in urma accidentului de la Arhangelsk

Agentia rusa pentru energie atomica, Rosatom, a anuntat sambata dimineata ca cinci dintre angajatii sai au murit in urma unei explozii care s-a produs joi la o baza militara din regiunea Arhangelsk, in cursul testarii unei rachete cu combustibil lichid, informeaza Reuters, agentia rusa de stat RIA.

O femeie si un copil au murit dupa ce o masina a intrat peste ei in curte. Alte patru persoane au fost ranite Soferul a fugit

O femeie si un copil au murit, duminica seara, dupa ce o masina care circula cu viteza a intrat peste ei in curte, in localitatea Vacareni din judetul Tulcea. Alte patru persoane, doua din masina si doua din curte, au fost ranite. Soferul masinii a fugit si este cautat de politisti, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )