Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cercetatorii Jacques Dubochet, Joachim Frank si Richard Henderson au castigat Premiul Nobel pentru Chimie pe 2017

Adevărul Adevărul,
Cercetatorii Jacques Dubochet, Joachim Frank si Richard Henderson au castigat Premiul Nobel pentru Chimie pe 2017

Cercetatorii Jacques Dubochet, Joachim Frank si Richard Henderson au castigat Premiul Nobel pentru Chimie pe 2017 pentrupentru dezvoltarea crio-microscopiei electronice cryo-EM) pentru determinarea structurii moleculelor vii in imagini de inalta rezolutie,a anuntat Comitetul Nobel, reunit miercuri, la sediul Institutului Karolinska din Stockholm. continuă pe Adevărul

NOBEL 2017. Premiul Nobel pentru Chimie, castigat de trei cercetatori pentru depistarea biomoleculelor in solutie

Cercetatorii Jacwues Dubochet, Joachim Frank si Richard Henderson au castigat Premiul Nobel pentru Chimie pe 2017 pentru ca au dezvoltat microscopia crio-electronica la rezolutie.

Premiul Nobel pentru Chimie 2017: Jacques Dubochet (Elvetia), Joachim Frank (USA) si Richard Henderson (Marea Britanie)

Jacques Dubochet Elvetia), Joachim Frank USA) si Richard Henderson Marea Britanie) au fost recompensati miercuri cu premiul Nobel pentru Chimie, anunta AFP.

Premiul Nobel pentru Chimie 2017: cercetarea care ne arata functionarea moleculelor

Premiul Nobel pentru Chimie 2017 merge catre Jacques Dubochet, Joachim Frank si Richard Henderson, pentru descoperirile care ajuta si domeniul medical. Cei trei au fost laureati pentru dezvoltarea microscopiei crioelectronice si determinarea structurii de inalta rezolutie a biomoleculelor in solutie. Lucrarea efectuata de cercetatori a permis oamenilor de stiinta sa inghete biomoleculele, sa priveasca structurile si [].

Nobelul pentru Chimie pe 2017 atribuit pentru dezvoltarea microscopiei crioelectronice

Jacques Dubochet, Joachim Frank si Richard Henderson au devenit laureati ai Premiului Nobel pentru Chimie pe 2017 pentru dezvoltarea microscopiei crioelectronice si determinarea structurii de inalta rezolutie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )