Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cercetatorii Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash si Michael W. Young au castigat premiul Nobel pentru Medicina pe 2017

Hotnews Hotnews,
 Cercetatorii Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash si Michael W. Young au castigat premiul Nobel pentru Medicina pe 2017

Cercetatorii Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash si Michael W. Young au castigat premiul Nobel pentru Medicina pe 2017 pentru descoperirile privind mecanismele moleculare care ne controleaza ceasurile biologice, a anuntat Comitetului Nobel, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Cercetatorii Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash si Michael W. Young au castigat premiul Nobel pentru Medicina pe 2017

Cercetatorii Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash si Michael W. Young au castigat premiul Nobel pentru Medicina pe 2017 pentru descoperirile privind mecanismele moleculare care ne controleaza ceasurile biologice, a anuntat Comitetului Nobel, relateaza Reuters.

Cercetatorii Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash si Michael W. Young au castigat premiul Nobel pentru Medicina pe 2017

Cercetatorii Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash si Michael W. Young au castigat premiul Nobel pentru Medicina pe 2017 pentru descoperirile privind mecanismele moleculare in controlul ritmului circadian, potrivit Comitetului Nobel, reunit, luni, la sediul Institutului Karolinska din Stockholm.

VIDEO Premiul Nobel pentru Medicina a fost castigat de Jeffrey Hall, Michael Rosbash si Michael Young, pentru un studiu in care au urmarit mustele

Laureatii Premiului Nobel 2017 pentru medicina sunt Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash si Michael W. Young pentru descoperirile lor in controlarea mecanismelor moleculare ale ritmului circadian.

NOBEL 2017. Trei americani au castigat Premiul Nobel pentru Medicina cu o descoperire extraordinara

Oamenii de stiinta americani Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash si Michael W. Young au castigat, luni, Premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicina din 2017 pentru studiul lor privind mecanismele.

NOBELUL pentru MEDICINA 2017, castigat de trei americani pentru studiul sistemului circadian

Laureatii Premiului Nobel 2017 pentru medicina sunt Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash si Michael W. Young pentru descoperirile lor in controlarea mecanismelor moleculare ale ritmului circadian, anunta.

Premiul Nobel pentru medicina: cercetarea premiata pentru studierea ritmului biologic

Premiul Nobel pentru Medicina in 2017 a fost acordat cercetatorilor Jeffrey Hall, Michael Rosbash si Michael Young. Munca lor se va dovedi cruciala in intelegerea biologiei. Cei trei cercetatori au fost laureati pentru descoperirile lor care explica mecanisme moleculare implicate in controlul ritmului circadian. Conform comitetului Nobel, grupul a fost recunoscut pentru cercetarile care explica [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )