Libnet.ro
UNICEF

06:00

Se cere demisia conducerii Postei Romane. Ministrul Comunicatiilor va trimite Corpul de control

Antena3 Antena3,
Se cere demisia conducerii Postei Romane. Ministrul Comunicatiilor va trimite Corpul de control

Ministrul Comunicatiilor va trimite Corpul de control la Posta Romana si cere demisia intregii conduceri. Lucian Sova sustine ca atat Consiliul de Administratie cat si directorului. continuă pe Antena3

Se cere demisia conducerii Postei Romane: Ministrul Comunicatiilor a trimis Corpul de control la companie

Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar al Postei Romane, Andrei Stanescu, invocand managementul defectuos din.

Ministrul Comunicatiilor trimite Corpul de control la Posta Romana si cere demisia intregii conduceri

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Lucian Sova, a convocat, in aceasta dimineata, o sedinta de urgenta la Compania Nationala Posta Romana si a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an, informeaza un comunicat de presa al ministerului, trimis Redactiei.

Ministrul Comunicatiilor trimite Corpul de control la Posta Romana si cere demisia intregii conduceri

ACTUALIZARE 13:54 Posta Romana asigura derularea tuturor contractelor si obligatiilor catre terti in conditii normale Compania Nationala Posta Romana transmite clientilor si partenerilor sai ca derularea tuturor contractelor si obligatiilor catre terti se desfasoara in conditii normale, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. ------ Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Lucian Sova, a convocat, in aceasta dimineata, o sedinta de urgenta la Compania Nationala Posta Romana si a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an, informeaza un comunicat de presa al ministerului, trimis Redactiei.

Conducerea Postei Romane, demisa din cauza managementului defectuos

Ministrul Comunicatiilor a anuntat ca va trimite Corpul de Control la companie pentru a verifica modul in care aceasta a indeplinit masurile dispuse de Consiliul Concurentei si ca a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar al Postei Romane, invocand managementul defectuos din ultimul an.

PNL cere demisia ministrului Pastarnac pentru ca s-a declarat multumita de drepturile romanilor din Ucraina. Kievul interzice invatamantul in limba romana

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere demisia ministrului pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastarnac, deoarece s-a declarat multumita de modul in care sunt respectate drepturile romanilor din Ucraina, desi stia de proictul de modificare a Legii educatiei din tara respectiva. Orban sustine ca Guvernul Romaniei are obligatia de a se angaja intr-o ofensiva diplomatica pentru respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )