Libnet.ro
UNICEF

06:45

Se cere DEMISIA lui CARMEN DAN, dupa jafurile de la SINESTI: Ne e frica sa circulam in siguranta prin tara

B1 B1,
Se cere DEMISIA lui CARMEN DAN, dupa jafurile de la SINESTI: Ne e frica sa circulam in siguranta prin tara

Deputatul PNL, Pavel Popescu, ii solicita demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, acuzand ca aceasta nu are capacitatea sa asigure siguranta romanilor. Solicitarea vine in contextul tentativei de jaf de la Si. continuă pe B1

Carmen Dan, ministrul de interne, despre situatia de la Sinesti: Eu de ieri am dat dispozitii sa se faca verificari

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi ca s-a intensificat activitatea de patrulare in zona Sinesti, unde a avut loc o tentativa de jaf asupra unui sofer, mentionand ca se ia in calcul si posibilitatea patrulelor comune Politie - Jandarmerie.

Traian Basescu: Doamna Carmen Dan trebuie sa demisioneze pentru inscenarea pe care a facut-o. Sa-si ia bagajele si sa se care la Videle (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ministrul de Interne Carmen Dan trebuie sa isi dea demisia dupa ce procurorii au inchis dosarul privind microfonul pe care aceasta a sustinut ca l-a gasit in.

Seful BCR Asigurari de Viata, al doilea mare jucator din Romnia, nu stie nimic despre proiectul initiat de Ministrul de Interne Carmen Dan care ar putea bloca piata asigurarilor de viata si de sanatate/ Mihai Tecau, seful Omniasig: Voi cere n UNSAR sa av

Ca sa fiu sincer nu am informatii legate de acest proiect de lege, a declarat joi Erwin Hammerbacher, seful BCR Asigurari de Viata, intrebat de HotNews. ro daca stie de proiectul initiat de Ministrul de Interne Carmen Dan care, daca va fi aprobat in forma actuala, ar putea bloca piata asigurarilor de viata si de sanatate. Pe de alta parte, Mihai Tecau, seful Omniasig, a declarat ca va cere in UNSAR Uniunea asiguratorilor) sa aiba un punct de vedere pe acest subiect in Parlament. Proiectul interzice practic operatorilor privati prelucrarea automatizata a datelor privind sanatatea, interdictie care nu poate fi ridicata prin consimtamantul persoanei vizate. Grupul VIG pentru HotNews. ro: 'Avand in vedere ca acesta este un proiect care ar putea avea un impact asupra intregii industrii a asigurarilor, sunt necesare discutii cu toate partile implicate pentru a ne asigura ca noile reglementari sunt conforme cu prevederile UE si nu vor avea un impact negativ asupra clientilor, restrictionandu-le accesul la produse importante de asigurari. Vocea industriei, UNSAR, este cea care a initiat deja discutii in legatura cu acest proiect cu toate partile implicate, pentru a identifica cea mai buna solutie.

PMP ii cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan

Partidul Miscarea Populara PMP) a anuntat astazi ca ii cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan din partid si din Parlamentul European, dupa ce acesta ar fi decis sa se alature PNL, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, se arata intr-un comunicat de presa al paridului, transmis Redactiei noastre.

Parchetul General a clasat dosarul microfonului gasit de Carmen Dan in casa

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan. Procurorii sustin ca nu a fost vorba de violare a domiciliului si a vietii private, asa cum afirma Carmen Dan.

Dosarul privind microfonul gasit in casa ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost clasat

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan, au declarat vineri pentru AGERPRES surse judiciare.

Parchetul General a clasat dosarul microfonului gasit de Carmen Dan n casa

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare.

UPDATE Parchetul a clasat dosarul microfonului gasit de Carmen Dan n casa. Microfonul ar fi fost instalat de doi barbati chemati tocmai pentru a verifica daca n apartament exista tehnica de nregistrare

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare.

Parchetul a clasat dosarul microfonului gasit de Carmen Dan n casa. Microfonul ar fi fost instalat de doi barbati chemati tocmai pentru a verifica daca n apartament exista tehnica de nregistrare

Procurorii Parchetului General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare.

Dosarul Microfonul, al lui Carmen Dan, a fost inchis: Microfonul, plantat chiar de cel care trebuia sa-l descopere (VIDEO)

UPDATE: Potrivit unor surse, dosarul a fost clasat pentru ca nu exista fapta de violare de domiciliu. Mai mult, se pare ca microfonul despre care s-a plans Carmen Dan nici nu a existat. De fapt, dispozitivul a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )