Libnet.ro
UNICEF

23:30

PL cere demisia Ministrului Apararii pentru declaratia facuta la Moscova ca Rusia este un aliat de incredere pentru Moldova

Adevărul Adevărul,
PL cere demisia Ministrului Apararii pentru declaratia facuta la Moscova ca Rusia este un aliat de incredere pentru Moldova

Partidul Liberal, condus de Dorin Chirtoaca, condamna declaratia iresponsabila a ministrului Apararii, Pavel Voicu, si cere demisia din functie a acestuia, dupa ce oficialul a afirmat, in vizita sa de la Moscova, ca Rusia este un aliat de incredere pentru Moldova. continuă pe Adevărul

PDM cere demisia ministrului Finantelor, Natalia Gavrilita

Fractiunea Partidului Democrat a inregistrat vineri, 26 iulie, in plenul Parlamentului o motiune simpla asupra activitatii ministrului Finantelor, Natalia Gavrilita. Initiativa vine ca urmare a masurilor fiscale anuntate zilele trecute de aceasta, se arata intr-un comunicat de presa emis de PDM.

Studentii din Iasi cer demisia ministrului Finantelor: O legare de glie

Studentii din Iasi ii cer demisia ministrului Eugen Teodorovici, dupa ce acesta a vorbit despre obligarea studentilor romani sa se angajeze in tara dupa terminarea studiilor. Liga ieseana invoca articole din Constitutia Romaniei si din Conventia Europeana a Drepturilor Omului.

Vasile Ciurchea este propunerea ministrului Sanatatii pentru sefia CNAS - SURSE

Vasile Ciurchea este propunerea ministrului Sanatatii pentru sefia CNAS. Potrivit unor surse, propunerea a trimis-o deja premierului. Viorica Dancila a anuntat la Sinteza Zilei, ca urmeaza ca marti, 2.

Tariceanu cere demisia imediata a lui Klaus Iohannis: Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis loveste la temelia democratiei moderne cand cere partidelor sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a transpune in legislatie rezultatul referendumului. Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi, spune Tariceanu, cerand din nou demisia presedintelui Iohannis.

Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, dupa cazul de la Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, chestorul Ioan Bud.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, a prefectului judetului Olt si a sefului IPJ: Cei care au gresit sa plateasca

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, Ion Buda, in urma neregulilor care au iesit la iveala in cazul crimei de la Caracal.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

Se apropie termenul pentru declaratia unica: Un sumar al obligatiilor pe ultima suta de metri si cateva exemple

Ultima zi pentru depunerea declaratiei unice, dar si pentru plata impozitelor datorate pentru veniturile incasate in timpul anului 2018, este 31 iulie 2019. insa nu asteptati pana la termenul limita pentru a face plata. Banii trebuie sa crediteze conturile trezoreriei nu mai tarziu de 31 iulie 2019, in caz contrar urmand sa datorati accesorii. Despre termene, obligatii, categorii de venituri pentru care trebuie depusa declaratia, precum si alte informatii utile sau exemple, am pregatit un sumar in articolul de astazi.

SUA: Un parlamentar democrat ii cere scuze ambasadorului indian pentru comentariile rusinoase ale lui Trump, legate de conflictul Kashmir

Un parlamentar democrat american i-a cerut scuze reprezentantului Indiei in SUA marti pentru comentariile rusinoase ale presedintelui Trump pe Twitter, referitoare la conflictul Kashmir, scrie NDTV.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )