Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se cere DEMISIA ministrului Lucian Sova! Transportatorii anunta mitinguri in perioada 25 septembrie - 27 octombrie

B1 B1,
Se cere DEMISIA ministrului Lucian Sova! Transportatorii anunta mitinguri in perioada 25 septembrie - 27 octombrie

Se cere demisia ministrului Transporturilor. Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) anunta ca ar putea interupe transportul in tara, pentru o anumita perioada, din. continuă pe B1

Transportatorii cer demisia ministrului Lucian Sova. Protestele vor bloca Bucurestiul timp de o luna

Ministrul Lucian Sova ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demis, dupa ce si-a demonstrat incompetenta, in repetate randuri. Transportatorii vor iesi in strada, urmand sa blocheze Capitala si sa intrerupa transportul in toata tara, in aperioada 25 septembrie-27 octombrie, daca Ministerul de resort va continua lupta impotriva acestui sector de activitate, prin modificarile propuse, sustin membrii COTAR.

COTAR cere demisia ministrului Transporturilor

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a anuntat astazi ca mai multe patronate, sindicate si federatii din transportul rutier isi exprima public dezaprobarea fata de proiectul de Ordin al ministrului Transporturilor, cer demisia ministrului Transpoturilor Lucian Sova si anunta proteste la nivel national incepand cu 25 septembrie.

Operatorii din transport cer demisia lui Lucian Sova

Indelung asteptata modificare a legii taximetriei si proiectul de ordin privind transportul rutier, act elaborat de Ministrul Transporturilor ce va fi dezbatut in Comisia de Dialog Social in sedinta din 27 septembrie, au atras nemultumirea operatorilor economici din acest domeniu de activitate.

Transportatorii cer demisia ministrului Sova si anunta proteste n perioada 25-27 septembrie

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania ii cere demisia ministrului Transporturilor, Lucian Sova, si ameninta cu proteste in perioada 25-27 septembrie din cauza unui proiect legislativ initiat de ministerul de resort.

Se cere demisia imediata a ministrului Finantelor

Cartel ALFA solicita demisia imediata a ministrului Finantelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, pe fondul declaratiilor acestuia cu privire la pachetele de servicii de sanatate diferentiate, conform unui.

Adrian Tutuianu anunta discutii cu ALDE privind scrisoarea in care se cere demisia lui Dragnea: Daca nu gasim solutii, exista riscul sa pierdem majoritatea parlamentara

Cutremur in PSD! Miercuri a fost facuta publica o scrisoare prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor si se propun 18 masuri pentru redresarea situatiei din interiorul.

Proteste violente ale neonazistilor din Chemnitz: Angela Merkel cere demisia sefului serviciului de informatii interne din Germania

Cancelarul german Angela Merkel cere demisia sefului serviciului german de informatii interne, Hans-Georg Maasen, anunta publicatia germana Welt. Aceasta solicitare vine in contextul declaratiile facute de.

Reactii in PSD dupa aparitia scrisorii prin care i se cere demisia lui Dragnea. E moderata, nu cere decat demisia sefului partidului

Liderii PSD au reactionat dupa aparitia scrisorii semnate de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea. Unii au ironizat scrisoarea, altii considera ca e buna pentru un inceput de dezbatere.

Draghici (PSD Online): Unul dintre motivele pentru care se cere demisia lui Dragnea - dreptul minoritatilor sexuale de a avea acces la copii

Presedintele PSD Online, Mircea Draghici, a scris miercuri, pe Facebook, ca adevaratele motive din spatele scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt legea offshore, referendumul, care, potrivit acestuia, inseamna Dreptul minoritatilor sexuale de a avea acces la copii si legile justitiei, iar schimbarea sefului PSD va duce partidul in opozitie.

Niculae Badalau se alatura taberei care cere demisia lui Dragnea: Un demers pentru salvarea partidului

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, se alatura taberei care cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Aceasta a numit acest demers drept unul care are menirea de a salva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )