Libnet.ro
UNICEF

07:45

MI cere urgentarea intrarii in vigoare a noului Cod rutier

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MI cere urgentarea intrarii in vigoare a noului Cod rutier

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat ca numarul mare de accidente care au avut loc in perioada sarbatorilor arata ca soferii sunt indisciplinati si conduc agresiv, fiind astfel necesara intrarea in vigoare mai repede a. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Stroe cere urgentarea intrarii in vigoare a noului Cod rutier: Soferii sunt indisciplinati

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat luni, ca numarul mare de accidente rutiere care au avut loc in perioada sarbatorilor arata ca soferii sunt indisciplinati si conduc agresiv, fiind astfel necesara intrarea in vigoare cat mai repede a noului Cod rutier care se afla in dezbatere in Parlament.

Ministrul de Interne vrea urgentarea intrarii in vigoare a noului Cod rutier

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat, luni, ca este necesara intrarea in vigoare mai repede a noului Cod rutier, aflat in dezbatere in Parlament. El aduce ca argument numarul mare de accidente.

Radu Stroe cere urgentarea adoptarii Noului Cod Rutier: Mortii nu mai permit amanarea cu ...

Radu Stroe, ministrul de Interne a declarat, luni, ca intrarea in vigoare a Noului Cod Rutier ar trebui urgentata, deoarece pe drumurile Romaniei numarul accidentelor este inca foarte mare, iar soferii sunt indisciplinati si conduc agresiv. Noul Cod Rutier, care prevede amenzi usturatoaee pentru depasirea incalcarea regulilor de circulatie, se afla in dezbatere in Parlament, din 16 octombrie. Citeste si: Noul Cod rutier a fost aprobat de Guvern si trimis Parlamentului Tot pe masa .

Noul Cod Rutier ar putea intra in vigoare mai devreme. Amenzile se ridica pana la 9.600 de lei

Noul Cod rutier, aflat in dezbatere in Parlament, ar trebui sa intre in vigoare mai devreme, a precizat ministrul de Internet Radu Stroe, aducand ca argument numarul mare de accidente care au avut loc in perioada.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )