Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ceremonie de comemorare la Aeroportul Otopeni pentru 40 de elevi ucisi in urma cu 24 ani dintr-o confuzie a autoritatilor militare (VIDEO)

B1 B1,
Ceremonie de comemorare la Aeroportul Otopeni pentru 40 de elevi ucisi in urma cu 24 ani dintr-o confuzie a autoritatilor militare (VIDEO)

In urma cu 24 de ani, la Aeroportul Otopeni, a avut loc unul dintre cele mai sangeroase momente ale Revolutiei. in dimineata zilei de 23 decembrie, 40 de elevi ai Scolii de Subofiteri de la Campina au murit. continuă pe B1

155 de pasageri, blocati mai bine de 10 ore pe aeroportul Otopeni din cauza unei curse intarziata de ceata densa

155 de pasageri ai unei curse Blue Air au stat mai bine de 10 ore pe aeroportul Otopeni, deoarece cursa acestora a inregistrat intarzieri din cauza cetii. Cel putin acesta a fost raspunsul reprezentantilor.

Un judecator din Suceava ofera lunar pana la 2.000 de lei pentru patru elevi de liceu care nu isi pot continua studiile din motive financiare

Un judecator din Suceava ofera lunar o suma de pana la 2. 000 de lei pentru patru elevi de liceu care sunt in imposibilitatea de a continua studiile, din motive financiare. Judecatorul le-a trimis un e-mail celor de la Salvati Copiii, in care le-a povestit cine este si ce are de gand sa faca, iar de atunci este unul dintre cei mai activi voluntari ai organizatiei, scrie Monitorul de Suceava. Magistratul se numeste Marcel Nechita si este vicepresedinte al Judecatoriei Suceava.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )