Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ceremonie militara in Piata Tricolorul din Suceava, de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ceremonie militara in Piata Tricolorul din Suceava, de Ziua Nationala a Romaniei

Prefectura Suceava, cu sprijinul Garnizoanei Suceava, organizeaza ceremonia militara cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, vineri, 1 Decembrie, cu incepere de la ora 13. 00, in Piata Tricolorului. continuă pe Adevărul

FOTO Povestea padurarului care a arborat tricolorul pe un varf din Alpi, de Ziua Nationala. A trait jumatate din viata in varf de munte

Se implinesc cinci ani de cand un padurar buzoian a arborat drapelul Romaniei pe Jungfrau, unul dintre varfurile semete ale Alpilor, pentru a aminti lumii ca acasa romanii isi sarbatoresc Ziua Nationala. Numele sau este Teodor Cardei, un impatimit al muntelui, acum in varsta de 67 de ani. A trait toata viata pe varful muntelui, in cantonul Lacul Vulturilor.

Ce poti face de 1 Decembrie. Concerte, parada militara si fasole la ceaun de Ziua Nationala

Cu prilejul sarbatoririi ,,Zilei Nationale a Romaniei, in garnizoana Drobeta Turnu Severin, se va organiza la Monumentul Eroilor Parcul Rozelor) in data de 1 Decembrie, incepand cu ora 10. 00, o ceremonie militara si religioasa de depuneri de coroane si jerbe de flori, activitate ce se va incheia cu o parada militara locala.

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, in Baia Mare

Baimarenii vor avea ocazia sa vada o ceremonie militara, cu folosirea tehnicii si echipamentelor din dotarea structurilor militare din Garnizoana Baia Mare. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in data de 1 Decembrie.

Ro-Mania, 3 Sud Est si Maria Dragomiroiu vor canta la Alexandria de Ziua Nationala

Ziua Nationala va fi sarbatorita la Alexandria, ca in fiecare an, printr-o ceremonie militara si un spectacol de muzica usoara si populara.

Mai multe proteste sunt anuntate de Ziua Nationala, la Arcul de Triumf, in Piata Victoriei, dar si in Alba Iulia

Mai multe proteste sunt anuntate pe retelele de socializare, pentru vineri, de Ziua Nationala, la Arcul de Triumf, unde va avea loc parada militara, dar si in Piata Victoriei din Bucuresti, precum si in Alba Iulia. Primul protest este anuntat pentru ora 9. 00, la Arcul de Triumf, sub titlul Ne cerem tara inapoi nextlevel.

Manifestari de Ziua Nationala la Alba Iulia: defilare militara, masa populara cu 12.000 de portii si concerte in aer liber

Alba Iulia va fi si in acest an primitoare cu toti cei care vor dori sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei in orasul Marii Uniri de la 1918. Chiar daca evenimentele programate pentru ziua de vineri, 1 decembrie, nu vor fi de amploarea din alti ani, autoritatile au pregatit un program denumit Festival de Romania.

De Ziua Nationala, proteste fata de modificarea legilor Justitiei si a Codului Fiscal, precum si fata de prezenta politicienilor penali la Parada militara: Romania moare

Mai multe proteste sunt anuntate vineri, de Ziua Nationala a Romaniei, atat fata de participarea politicienilor cu probleme penale la parada militara, cat si fata de modificarea legilor Justitiei si a Codului Fiscal, precum si fata de modificarea Legii ONG-urilor.

Cine e fetita de 3 ani imbracata in port popular care promoveaza imaginea Romaniei alaturi de militari si jandarmi de Ziua Nationala

O fetita de doar 3 ani si 5 luni, imbracata in port traditional, promoveaza imaginea unora dintre cele mai importante institutii ale statului, Ministerul de Interne si Ministerul Apararii Nationale, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei.

Gabriela Firea, despre afirmatiile premierului referitoare la targul din Piata Victoriei: Nu comentez. Maine e Ziua Nationala, imi canalizez gandul si energia catre cinstirea eroilor neamului nostru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu vrea sa comenteze afirmatiile premierului Mihai Tudose referitoare la organizarea unui targ de sarbatori in Piata Victoriei, preferand sa isi canalizeze gandul si energia catre cinstirea eroilor si identitatea nationala, in contextul zilei de 1 Decembrie.

Zeci de jandarmi participa la Ziua Nationala a Romaniei

Jandarmii damboviteni vor participa vineri, 1 decembrie, in Piata Tricolorului din municipiul Targoviste la ceremonialul militar si religios organizat de Ziua Nationala cu un dispozitiv pentru defilare, iar sefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judet vor depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )