Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

Antena3 Antena3,
Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va merge joi,la ora 16. 00, la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. CCR va valida intr-o ceremonie solemna. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2019. Locul din tara in care Viorica Dancila i-a luat fata lui Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 si, concret, cel de-al doilea tur al scrutinului electoral disputat intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, a adus cu sine cateva surprize. Asta deoarece preferintele politice ale alegatorilor romani au fost bine pronuntate, mai ales in cateva judete ale tarii. Daca romanii au votat-o pe candidata PSD intr-un procent 34,12%, la .

Klaus Iohannis a anuntat numarul militarilor care vor participa la misiuni internationale in 2020: Romania isi ia foarte in serios misiunea de a exporta securitate (VIDEO)

Romania continua misiunile armate internationale. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT, ca a aprobat fortele armate care vor participa la misiuni anul viitor. Am avut.

Klaus Iohannis: Alegerile anticipate sunt o solutie buna! Ce isi propune presedintele pentru al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca alegerile anticipate sunt o solutie buna. Alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la alegerile anticipate. insa acum este.

Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis:imi doresc sa reusim sa tinem Romania si Moldova cat mai departe de false dezbateri geopolitice

Presedintele Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta in alegerile prezidentiale din Romania. intr-o postare pe Facebook, Igor Dodon a scris ca isi doreste ca in acest nou mandat al lui Klaus Iohannis sa reusim impreuna sa tinem Romania si Republica Moldova cat mai departe de false dezbateri geopolitice, dar in acelasi timp, sa reusim sa apropiem cat mai mult cetatenii nostri si sa lucram pentru bunastarea lor.

Sediul PNL: Ce au cumparat deja oamenii lui Klaus Iohannis. Se pregatesc de victorie

Oamenii lui Klaus Iohannis sunt siguri de victoria candidatului PNL la alegerile prezidentiale si se pregatesc sa sarbatoreasca. in curtea in care partidul isi are sediul a fost amplasata deja o scena pentru discursul presedintelui de la ora 21:00, cand sectiile de votare vor fi inchise si vor fi anuntate primele rezultate exit-poll. Sediul PNL: .

Exit Poll Curs-Avangarde + IRES ora 17:00. Klaus Iohannis 61 %, Viorica Dancila 39 %

Astazi este ziua cea mare in care romanii isi vor alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Cei care nu au votat pana acum mai au timp sa o faca pana inainte de ora 21:00, cand se vor inchide sectiile de votare din tara. Potrivit sondajului CURS-Avangarde, in jurul orei 16:00, diferenta dintre procentul obtinut pana .

Exit Poll. Primele rezultate oficiale la alegerile prezidentiale. Ce diferenta este intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Romanii isi aleg presedintele pe data de 24 noiembrie 2019. Alegerile prezidentiale pentru al doilea tur in diaspora au inceput vineri, 22 noiembrie. Conform datelor de tip Exit Poll, la ora 15:00 se inregistra o diferenta de peste 20 % procente intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale. Diferenta este una uriasa si este pentru .

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru presedintele Albaniei dupa cutremurul devastator: Presedintele a exprimat intreaga solidaritate a Romaniei cu poporul albanez

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, marti, un mesaj de condoleante lui Ilir Meta, omologul sau din Albania, tara afectata de de un cutremur de 6,4 magnitudine, in urma caruia cel putin 11 persoane au.

Traian Basescu, despre victoria categorica a lui Klaus Iohannis: E aproape unsul lui Dumnezeu

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie incredibila la adresa lui Klaus Iohannis, dupa victoria categorica obtinuta de acesta in cel de-al doilea tur de scrutin. Avem Rege! . ) La scorul a.

Mesajul unui primar PSD-ist, dupa victoria lui Klaus Iohannis: Adio Viorica! Adio Rovana!

Primarul orasului Pucioasa, judetul Dambovita, Constantin Ana PSD), a avut o reactie dura dupa victoria categorica a lui Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica. Edilul a spus ca Viorica Dancila a obtinut cel mai mic scor al PSD din ultimii 30 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )