Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cerere uriasa de bilete pentru Cupa Mondiala din 2018

Online Sport Online Sport,
Cerere uriasa de bilete pentru Cupa Mondiala din 2018

Interesul fanilor este unul ridicat pentru meciurile turneului final al Cupei Mondiale din Rusia. continuă pe Online Sport

Rusia a fost suspendata de la JO de iarna din 2018

Razboiul rece a ajuns la o noua confruntare pe latura sa sportiva. Rusia a fost suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna 2018 de catre Comitetul International Olimpic CIO) pentru dopaj institutionalizat. Vestea a socat lumea sportiva, in conditiile in care ultima editie a olimpiadei albe a avut loc chiar in Rusia, la Soci.

Sindicatul diplomatilor, scrisoare deschisa catre premier: 70% dintre angajatii MAE cu functii de executie vor avea salariile diminuate din 2018

Sindicatul angajatilor din Ministerul Afacerilor Externe a trimis premierul Mihai Tudose o scrisoare deschisa in care reclama scaderea salariilor pentru diplomatii cu functii de executie in urma aplicarii de la 1 ianuarie a Legii salarizarii unitare. Sindicalistii arata ca unele scaderi vor fi de 30% si cer o rezolvare a situatiei.

Rusia a fost suspendata de la Jocurile Olimpice de iarna, din 2018

Comitetul International Olimpic CIO) a suspendat Rusia de la Jocurile Olimpice de iarna, care vor avea loc in PyeongChang, in 2018. Potrivit Reuters, unii sportivi rusi vor avea posibilitatea de a participa la Jocurile Olimpice sub un drapel neutru, scrie BBC.

VESTI EXTRAORDINARE pentru toti soferii din Romania. Impozitul auto VA SCADEA. Iata de cand si cu cat

Vesti bune pentru soferi. Reducerea impozitelor auto este propusa intr-un proiect de act normativ inregistrat de curand la Senat pentru dezbatere. Initiatorii sunt de parere ca scaderea.

Registrul Auto Roman, avertisment pentru toti soferii din Romania. La ce trebuie sa fie atenti conducatorii auto

Registrul Auto Roman atrage atentia soferilor din Romania sa fie foarte atenti atunci cand aleg service-ul in care isi duc masina la reparat. RAR anunta ca a inchis.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )