Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale a ministrului Viorel Ilie ar putea intra pe ordinea de zi a Senatului

România Liberă România Liberă,
Cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale a ministrului Viorel Ilie ar putea intra pe ordinea de zi a Senatului

Biroul permanent al Senatului va decide, marti, daca solicitarea DNA privind inceperea urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, va intra pe agenda plenului sau va fi dezbatuta si votata intr-o reuniune ulterioara. continuă pe România Liberă

Cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale a lui Viorel Ilie este pe ordinea de zi a Senatului. Cum se apara ministrul

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, a cerut marti plenului Senatului sa nu aprobe solicitarea privind inceperea urmaririi penale in cazul sau.

Ministrul Viorel Ilie, la mana colegilor. Senatorii vor vota azi cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale

Conducerea Senatului a decis sa includa pe ordinea de zi a plenului de marti avizul Comisiei juridice cu privire la cererea DNA privind inceperea urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, intr-un dosar privind organizarea unui concurs pentru angajarea de functionari publici, votul cu bile urmand sa fie dat de senatori dupa ora 17.

Aviz negativ in Senat privind inceperea urmaririi penale a ministrului Viorel Ilie

Senatul a avizat negativ astazi cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de avizare a inceperii urmaririi penale a senatorului ALDE Viorel Ilie, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, confirmand decizia luata in urma cu o saptamana de Comisia juridica.

Senatorii au respins cererea DNA de urmarire penala a ministrului Viorel Ilie

Senatorii au respins solicitarea procurorilor DNA de incuviintare a urmaririi penale a lui Viorel Ilie, Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul. Pe 25 august, DNA a cerut Senatului sa aprobe inceperea.

Senatul a dat aviz negativ privind inceperea urmaririi penale a ministrului delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie

Senatul a avizat negativ, marti, cererea DNA de avizare a inceperii urmaririi penale a ministrului delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, pentru instigare la infractiunea de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, relateaza News. ro. Avizul Senatului confirma astfel decizia luata in urma cu o saptamana de Comisia juridica.

Senatorii au votat impotriva urmaririi penale a lui Viorel Ilie

Senatorii au votat marti impotriva cererii DNA privind inceperea urmaririi penale a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, intr-un dosar privind organizarea unui concurs pentru.

Ludovic Orban: Noi am hotarat sa votam la vedere in favoarea solicitarii DNA in cazul Rovana Plumb. Sa o pastrezi ministru mi se pare criminal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica seara ca liberalii vor vota la vedere, in Parlament, in favoarea solicitarii DNA pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului Rovana Plumb.

Comisia juridica din Camera Deputatilor discuta miercuri cererea DNA de avizare a urmaririi penale a Rovanei Plumb

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va analiza miercuri, incepand cu ora 14:00, solicitarea DNA privind urmarirea penala fata de deputatul PSD Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice, potrivit ordinii de zi afisate pe site-ul forului legislativ, scrie Agerpres.

Comisia juridica discuta miercuri cererea DNA cu privire la Rovana Plumb

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va analiza miercuri, incepand cu ora 14,00, solicitarea DNA privind urmarirea penala fata de deputatul PSD Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )