Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cererea DNA de redeschidere a anchetelor care vizeaza Tel Drum, amanata de judecatori

Adevărul Adevărul,
Cererea DNA de redeschidere a anchetelor care vizeaza Tel Drum, amanata de judecatori

Curtea Suprema nu s-a pronuntat inca asupra cererii procurorilor anticoruptie de redeschidere a a doua anchete in care apare firma Tel Drum. Un verdict urmeaza sa fie dat la inceputul saptamanii viitoare. continuă pe Adevărul

DNA cere redeschiderea unui dosar Tel Drum

DNA cere redeschiderea unui dosar privind privatizarea Tel Drum, dosar care fusese inchis tot de DNA, acum cinciani. Atunci, specialistii care facusera expertizele au constatat canu.

LIVIU DRAGNEA, noi probleme in JUSTITIE! Decizia instantei privind DOSARUL TEL DRUM

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit, joi, ca se va pronunta pe 1 octombrie cu privire la cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe Liviu Dragnea. DNA a depus.

Instanta Suprema decide daca redeschide dosarul Tel Drum

Incepe procesul redeschiderii dosarului Tel Drum in care este vizat Liviu Dragnea. Instanta Suprema decide daca redeschide acest dosar la cererea procurorilor DNA. Ancheta vizeaza privatizarea companiei si.

inalta Curte judeca cererea DNA de redeschidere a unui dosar care il vizeaza pe Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, miercuri, o cerere a DNA de redeschidere a urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. DNA a depus cererea pe data de.

Judecatorii decid, miercuri, daca redeschid dosarul Tel Drum

Zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Instanta Suprema decide, miercuri, daca redeschide dosarul Tel Drum la cererea procurorilor DNA. Ancheta vizeaza privatizarea companiei si acordarea unor contracte cu dedicatie.

Liviu Dragnea, despre cererea DNA de redeschidere a unui dosar: E vreo surpriza? Sa mai caute prin arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu este o surprizafaptul ca DNA a cerut redeschiderea unui dosar care il vizeaza. Dar ce asta este vreo surpriza? Eu zic sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )