Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cererea Elenei Udrea de a primi statut de refugiat in Costa Rica suspenda extradarea

B1 B1,
Cererea Elenei Udrea de a primi statut de refugiat in Costa Rica suspenda extradarea

Cererea Elenei Udrea de a primi statutul de refugiat politic in Costa Rica are ca efect suspendarea unei cereri de extradare. Singura modalidate prin care extradarea ar fi posibila pe perioada procesarii. continuă pe B1

Reactia MAE, dupa ce Elena Udrea a primit statutul de refugiat in Costa Rica

Ambasada Romaniei la Ciudad de Mexico, care asigura reprezentarea diplomatica in Costa Rica, nu a fost notificata de autoritatile din Costa Rica in legatura cu vreo cerere de acordare a statutului de azilant po.

Avocat: Elena Udrea are statut de refugiat pe un an. Exista o temere ca nu are parte de un proces echitabil (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea a declarat ca aceasta a primit pe 21 martie statutul de refugiat in Costa Rica, valabil timp de un an. Dupa expirarea acestui termen, ea va solicita statutul de refugiat.

Elena Udrea are statutul de refugiat in Costa Rica din 21 martie. Cum arata carnetul de refugiat al fostei deputate - FOTO

Elena Udrea a confirmat in direct la Antena 3 ca are statutul de refugiat. Ea a anuntat ca a primit acest statut din 21 martie. Stire in curs de actualizare .

Alina Bica pe urmele Elenei Udrea! Avocata fostei sefe DIICOT: Si eu as cere statut de refugiat politic

Alina Bica ar putea urma exemplul Elenei Udrea de a cere azil politic in Costa Rica. Avocata fostei sefe DIICOT, Laura Vicol, a declarat ca daca ar fi in locul clientei sale cu siguranta ar face acest demers.

Elena Udrea, statut de refugiat politic in Costa Rica: Cum arata carnetul de refugiat al fostului ministru (FOTO)

Elena Udrea a primit statutul de refugiat politic in Costa Rica. Asta a sustinut vineri avocatul fostului ministru la termenul de judecata din dosarul Gala Bute. Acesta a prezentat in fata instantei un certificat.

Avocatul Elenei Udrea afirma ca fostul ministru a primit statutul de refugiat politic in Costa Rica

Avocatul Elenei Udrea a anuntat, astazi, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), ca fostul ministru a primit statutul de refugiat politic in Costa Rica, informeaza Agerpres.

DNA, mesaj DUR dupa ce Elena Udrea a transmis ca e REFUGIAT POLITIC in Costa Rica

DNA reactioneaza dupa ce Elena Udrea a anuntat prin avocatul sau ca are statut de refugiat politic in Costa Rica si cere sa fie audiata prin videoconferinta. Din documentele depuse, Elena Udrea nu are.

Elena Udrea, in pericol? MAE recomanda turistilor sa evite Costa Rica. Motive: jafuri, uragane, taifunuri, violenta

Ca urmare a cresterii numarului de jafuri si infractiuni violente in locurile publice la adresa turistilor,Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda cetatenilor romani sa manifeste o atentie sporita pentru deplasarile in Costa Rica. Elena Udrea sustine ca are statut provizoriu de refugiat politic in Costa Rica din 21 martie.

Elena Udrea da replica: DNA nu stie nici legea din Romania, nu ma mir ca n-a catadicsit sa vada legislatia din Costa Rica (VIDEO)

DNA a reactionat dupa ceElena Udreaa anuntat, prin avocatul sau, ca are statut de refugiat politic in Costa Rica si cere sa fie audiata prin videoconferinta. Din documentele depuse,Elena.

Alina Bica va urma exemplul Elenei Udrea? Avocata Laura Vicol: Si eu as face acest lucru

Avocata Laura Vicol a declarat, vineri, ca daca ar fi in locul Alinei Bica ar cere statutul de refugiat politic in Costa Rica. Nu pot sa vorbesc in numele doameniBica, dar daca as fi in locul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )