Libnet.ro
UNICEF

05:30

LA CEREREA PRESEDINTELUI: Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit pentru a discuta, din nou, bugetul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA CEREREA PRESEDINTELUI: Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit pentru a discuta, din nou, bugetul

ACTUALIZARE: Parlamentul a respins cererea de reexaminare a bugetului ----- Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit astazi pentru a discuta din nou, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, bugetul de stat pe 2019. continuă pe Ziarul Bursa

DAN BARNA: Dragnea nu mai are majoritate in Camera Deputatilor

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, astazi, ca lipsa sesiunii de vot final la Camera Deputatilor este legata de faptul ca nu ar mai exista o majoritate a PSD in acest for legislativ.

Dragnea: Miercuri ar trebui sa avem plen reunit pentru a retrimite Legea bugetului la Cotroceni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Calarasi, intr-o conferinta de presa, ca miercuri va avea loc o sedinta de plen comun a Senatului si Camerei Deputatilor pentru a retrimite Legea.

CAMERA DEPUTATILOR: Comisia pentru transporturi a aprobat o ancheta privind activitatea TAROM

Comisia pentru transporturi a aprobat o ancheta privind activitatea TAROM.

CAMERA DEPUTATILOR: Motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, depusa de USR, PNL si PMP

Liderul deputatilor USR, Cristina Pruna, a anuntat, astazi, in plen, depunerea motiunii simple pe Finante intitulata Lacomia pesedista submineaza economia nationala, initiata de partidul pe care il reprezinta, alaturi de PNL si PMP.

Dragnea: Miercuri ar trebui sa avem plen reunit, pentru a-i trimite din nou bugetul lenesului / Poate gaseste pe cineva sa-i ia mana sa semneze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declatrat, duminica, la Calarasi, ca reexaminarea legii bugetului de stat pe anul 2019 ar putea fi votata miercuri, urmand a fi retrimisa lenesului de la Cotroceni pentru promulgare. Poate gaseste pe cineva sa-i ia mana sa semneze, a subliniat Dragnea. Acesta a mai spus ca n-avem ce sa modificam, pentru ca bugetul a fost construit foarte bine si foarte riguros.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )