Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cererea presedintelui Iohannis privind reexaminarea Legii prin care sunt eliminate 102 a fost respinsa de Senat

România Liberă România Liberă,
Cererea presedintelui Iohannis privind reexaminarea Legii prin care sunt eliminate 102 a fost respinsa de Senat

Cererea presedintelui Klaus Iohannis privind reexaminarea Legii prin care sunt eliminate 102 taxe a fost respinsa, marti, de Senat. continuă pe România Liberă

Reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe, respinsa de comisiile Senatului

Comisia de cultura si comisia de buget au respins marti, cu majoritate de voturi, reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva cererii presedintelui Iohannis votand senatorii PSD, ALDE, USR si UDMR.

Reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe, dezbatuta marti in Senat

Reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe va fi dezbatuta marti, a decis Biroul permanent al Senatului, care a convocat o sedinta de plen pentru ora 16. 00 si sedinte ale comisiei de cultura si de buget care trebuie sa dea aviz, respectiv raport.

Se aproba rezolutia prin care i se cere Israelului sa opreasca colonizarea din Palestina

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite a aprobat vineri seara o rezolutie prin care se solicita liderilor israelieni sa puna capat construirii ilegale de colonii evreiesti in Teritoriile Palestiniene, dupa ce Statele Unite au refuzat sa blocheze prin veto rezolutia, in ciuda acuzatiilor lansate de Tel Aviv si de republicanul Donald Trump, transmite Reuters.

Senatul a respins reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe

Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis votand senatorii PSD, ALDE, UDMR, iar in favoarea acesteia, reprezentantii PNL, USR si PMP, adica 36 de voturi.

Senatul a respins reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe (VIDEO)

30 Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis votand senatorii PSD,.

Senatul a respins cererea de reexaminare solicitata de presedintele Iohannis privind legea care elimina 102 taxe

Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis votand senatorii PSD, ALDE, UDMR, iar.

Instanta suprema a respins cererea DNA de arestare preventiva a fostului deputat Sebastian Ghita, disparut de opt zile. inalta Curte nu a tinut cont de nota Politiei prin care anunta incalcarea obligatiilor controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins solicitarea DNA privind emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, disparut de opt zile.

Dragnea: Pana maine seara vom lua o decizie; nu excludem suspendarea presedintelui Iohannis

ACTUALIZARE 16:50 Tariceanu: Gestul nemotivat de refuzare a propunerii de premier nu poate fi tradus decat ca un exces de putere al lui Iohannis Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a afirmat astazi ca respingerea propunerii de premier reprezinta un exces de putere din partea sefului statului. *ACTUALIZARE 16:28 Liviu Dragnea: Pana maine seara vom lua o decizie; vom cere suspendarea presedintelui din functie daca este bine pentru tara PSD si ALDE vor lua o decizie pana maine seara dupa ce seful statului a respins astazi nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier, a anuntat Liviu Dragnea, liderul PSD, care a precizat ca cele doua formatiuni vor cere inclusiv suspendarea din functie a presedintelui daca este bine pentru tara. *ACTUALIZARE 14:55 Ion Iliescu, despre respingerea lui Shhaideh: Se prelungeste un proces care necesita mai multa urgenta *ACTUALIZARE 14:18 Catalin Predoiu: Decizia presedintelui de a o respinge pe Shhaideh este in interesul Romaniei *ACTUALIZARE 13:32 Liderul PSD, Liviu Dragnea, va sustine, la ora 16. 00, o declaratie de presa la Palatul Parlamentului *ACTUALIZARE 13:27 Raluca Turcan: Guvernul nu trebuie transformat intr-un guvern de interpusi, aflat la dispozitia lui Liviu Dragnea *ACTUALIZARE 12:35 Basescu: Dragnea si Iohannis au obligatia sa gaseasca imediat o solutie *ACTUALIZARE 12:03 Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu accepta nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier si a solicitat coalitiei PSD-ALDE sa vina cu alta propunere.

Refuzul presedintelui Iohannis de a o numi pe Sevil Shhaideh ca premier, in presa internationala. AFP: Veto prezidential pentru candidata stangii la functia de prim-ministru

Agentiile de presa internationale scriu, marti, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna pe Sevil Shhaideh ca premier. De exemplu, agentia France Presse sustine ca decizia presedintelui ar putea duce la declansarea unei crize politice. Totodata, agentia Reuters il citeaza pe jurnalistul Romania Libera Mircea Marian, precizand ca PSD a pierdut mult facand aceasta propunere .

Raluca Turcan sustine ca nu exista temei constitutional pentru suspendarea presedintelui Iohannis, dupa ce acesta a refuzat propunerea de numire a lui Sevil Shhaideh ca premier

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, marti, ca nu exista temei constitutional pentru suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va recurge la aceasta masura, daca social-democratii ajung la concluzia ca este bine pentru tara, a urmare a deciziei sefului statului de a refuza numirea lui Sevil Shhaideh ca premier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )