Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie, judecata pe 20 noiembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie, judecata pe 20 noiembrie

Curtea de Apel Alba Iulia va judeca in data de 20 noiembrie cererea de suspendare a executarii propunerii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin Lazar, a declarat, luni, pentru Agerpres ,. continuă pe Wall-Street Ro

Curtea de Apel Alba Iulia confirma dosarul privind cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare

Curtea de Apel Alba Iulia a confirmat vineri, 2 noiembrie, inregistrarea unui dosar cu privire la cererea procurorului general Augustin Lazar care solicita suspendarea executarii procedurii de revocare din functie, demarata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Curtea de Apel Alba va judeca in 20 noiembrie cererea procurorului general Augustin Lazar privind suspendarea procedurii de revocare

Curtea de Apel Alba Iulia va judeca in 20 noiembrie cererea procurorului general, Augustin Lazar, privind suspendarea procedurii de revocare de functie, initiata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Suspendarea revocarii procurorului general se judeca in 20 noiembrie

Curtea de Apel Alba a stabilit ca pe data de 20 noiembrie se va judeca cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie.

Cererea de suspendare a procedurii de revocare a lui Augustin Lazar se judeca n 20 noiembrie

Curtea de Apel Alba Iulia a stabilit, pentru 20 noiembrie, judecarea cererii de suspendare a procedurii de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar, transmite Mediafax.

Procurorul general Augustin Lazar contesta in instanta evaluarea facuta de Tudorel Toader

Procurorul general Augustin Lazar a contestat in instanta evaluarea facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a solicitat revocarea sa din functie, anunta Digi 24.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut luni dimineata noi declaratii despre confuzia cu privire la evaluarea procurorului general Augustin Lazar. intrebat daca a fost vorba de o greseala in evaluarea.

Instanta a decis cand se pronunta pe contestatia lui Lazar

Curtea de Apel Alba a stabilit ca pe data de 20 noiembrie se va judeca cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie. Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel.

Dragnea, despre Tudorel Toader: Eu l sustin. Procedura de revocare a procurorului general trebuie dusa pna la capat

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc saptamana viitoare, pentru remanierea unor ministri, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care au fost exclusi din partid vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu si secretarul general Marian Neacsu. Dragnea a spus ca el il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie sa mearga pana la capat, argumentand ca lucrurile sunt mult mai grave decat au fost prezentate de Toader.

Liviu Dragnea: Eu il sustin pe Tudorel Toader. Revocarea lui Augustin Lazar trebuie dusa la capat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca-l sustine pe ministrul Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie dusa la capat. Eu.

Ministrul Toader iese din nou la atac! Detalii de ULTIM MOMENT in scandalul REVOCARII lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vine cu noi detalii in cazul revocarii Procurorului General, Augustin Lazar. Toader face simple precizari pentru a se vedea cine a solicitat CSM sa amane termenul de.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )